Kriminaalne popstaar: Rihanna jäi restoranidest varastamisega vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Rihannal on kombeks erinevatest restoranidest veiniklaase näpata, siis sellel pildil on ta siiski topsi eest ise maksnud.
Kuigi Rihannal on kombeks erinevatest restoranidest veiniklaase näpata, siis sellel pildil on ta siiski topsi eest ise maksnud. Foto: Josiah Kamau / Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Muusikaline superstaar Rihanna, kelle laulud on võitnud miljonite ja miljonite inimeste südamed, vaevleb kerget moodi kleptomaania küüsis. Nimelt on laulja jäänud mitmel korral kaamerasilma ette, kui on restoranist lahkudes võtnud endaga veiniklaasi kaasa. Jah, Rihanna varastab veiniklaase.

Rihanna klaasilembuse tõi välja Briti jutusaatejuht Graham Norton, kui naine käis promomas uut filmi «Ocean's 8». Graham Norton näitas Rihannale terve hulga pilte, kus naine veiniklaas käes restoranist või hotellist välja jalutab, tundes varastatud klaasi ja selle sees oleva joogi üle headmeelt.

Rihanna ei hakanud saates suurt seletama, miks ta klaasid endaga kaasa võtab, küll aga mainis ta, et viib need mõnikord sinna ka tagasi.

Rihannale on kombeks joogiklaase näpata.
Rihannale on kombeks joogiklaase näpata. Foto: Kuvatõmmis/id-vice

Ka väljaanne BuzzFeed tegi Rihanna vargustest oma pildigalerii ja seda saab vaadata SIIT.

Seega siit soovitus: enne kui Rihanna teile külla tuleb, siis lugege kõik kodus olevad klaasid üle. Kunagi ei tea, kas Rihanna midagi kaasa võtab või ei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles