Milline vedamine: juhuslik selfie päästis 21-aastase mehe eluaegsest vangistusest (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selfie
Selfie Foto: SCANPIX

Texase noormees Christopher Precopia, keda süüdistati endise tüdruksõbra vigastamises, vaatas otsa 99 aasta pikkusele vangistusele. Rängast karistusest vabastas noormehe juhuslik selfie.

Texasest pärit Christopher arreteeriti eelmise aasta septembris, kirjutas The Sun. Noormehele tuli see täieliku üllatusena. Süüdistustena loetleti üles vargus, sissemurdmine ja tüdruksõbra vigastamine. Nimelt väitis Christopheri keskkooliaegne tüdruksõber, et noormees lõikas papinoaga ta rinda X-tähe.

Christopheri ekstüdruku väitel murdis noormees ta koju sisse ning lõikus teda. Tütarlapse süüdistuste alusel mees arreteeriti ning vabastati alles siis, kui pere maksis ära 150 000 dollari suuruse kautsjoni.

Noormehe vabastas süüdistustest aga juhuslik selfie, mille ta oli teinud samal õhtul, kui väidetav kallaletung aset leidis. Selfie tegemise ajal oli Christopher oma emaga saja kilomeetri. Noormees postitas foto tol õhtul ka sotsiaalmeediasse. «Tänu jumalale, et see väidetav kuritegu leidis aset just sellisel päeval, mille puhul ma saan täie kindlusega öelda, kus mu poeg parasjagu oli,» ütles noormehe ema Erin Precopia.

Christopher, keda ähvardas tüdruksõbra valede tõttu 99-aastane vanglakaristus, pääses süüdistustest alles üheksa kuud pärast vahi alla võtmist. Noormees võib nüüd hakata pidama uut sünnipäeva, kuna ilma selfie'ta oleks alibi tõestamine tükk maad keerulisem olnud.

Noormehe süüdistaja tunnistas hiljem kohalikule politseile, et ta mõtles süüdistused välja, kuna neil oli olnud paar aastat varem keeruline suhe. Tüdruku nime ei avalikustata, kuna kriminaalkaristust ta ei saa.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles