Austraallanna jäeti Pariisi kuulsaima muuseumi ukse taha, kuna tema dekoltee oli liiga avar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louvre'i muuseum Pariisis.
Louvre'i muuseum Pariisis. Foto: AFP / Scanpix

Austraaliast pärit instastaar Newsha Syeah jäeti Prantsusmaal Pariisis Louvre'i ukse taha, kuna tema riietus oli maineka kunstimuuseumi jaoks liiga paljastav.

231 000 jälgijaga Instagrami kuulsus Newsha Syeah plaanis reisil külastada ka Pariisi tuntuimat kunstimuuseumit Louvre, kuid pidi pika ninaga jääma. Turvamees ei nõustunud paljastavat kleiti kandnud kaunitari sisse laskma ning tegi Newsha sõnul «kohutavaid vastikustunnet väljendavaid liigutusi», vahendas The Sun. Hiljem palus turvamees neiul end kinni katta.

25-aastane instastaar väljendas oma pettumust Instagramis, kus jagas Louvre'i kodulehelt leitud infot, et muuseumis on keelatud viibida ujumiskostüümis, alasti, paljajalu või paljaste rindadega. Nende kriteeriumite vastu Newsha aga ei eksinud. «Ma olin murtud, kuna arvasin, et Louvre'is ongi selline arhailine reegel, aga selgub, et tegelikult ei ole,» kirjutas kaunitar.

Newsha on veendunud, et välja jäi ta turvamehe isikliku heaksarvamise tõttu, kuna ta on Louvre'is varemgi ​sarnases riietuses käinud. Siis pole neiul sissepääsemisega probleeme tekkinud. «Picassole oleks mu riietus väga meeldinud,» kirjutas pettunud instastaar.

Vaata austraallanna riietust siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

Louvre on maailma suurim kunstimuuseum, mille ajalooliste eksponaatide hulka kuulub ka legendaarne «Mona Lisa». Muuseumi külastajaid julgustatakse kandma mugavaid riideid, kuna enamasti veedetakse suures kunstimajas terve päev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles