Avesta kalendri hoiatus: just täna on päev, kui seksuaalkontaktid ja armusuhted võivad lõppeda rämedate solvangutega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Miks on nii, et mõnel päeval laabub kõik nagu iseenesest, aga teisel päeval ei õnnestu miski? Vastus on lihtne: ühel päeval tegutsed sa kooskõlas Päikese ja Kuu rütmidega, teisel päeval aga neile risti vastu.

Raamatus «Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks» kirjutab Eesti kõige tuntum avesta ekspert Kai Tamm, kuidas Päike ja Kuu meid mõjutavad.

Avesta kalender on üks maailma vanemaid kalendreid. Sellele juba aastaid ka Eestis väga tuntud ja ülipopulaarsele kalendrile panid aluse juba 6. sajandil e.m.a zoroastristid, aarialaste prohveti Zarathuštra järgijad, kes kasutasid igapäevaselt luni-solaar kalendrit ehk siis jälgisid nii Päikese kui ka Kuu rütme ning mõjusid inimestele ja nende tegevustele. Maailma üks kuulsamaid zoroastriste on olnud Freddie Mercury.

Avesta kalendri järgi on 17. november 2. Päikese päev ja 11. Kuu päev. Millised on päeva märgid, milliseid tegevusi täna ette võtta ja millest tasuks hoiduda?

2. Päikese päev

Hea päev, et loobuda mittevajalikust, segavast, kahtlustest, vanadest harjumustest ning rumalatest mõtetest. Tuleb selgelt näha oma võimalusi ning määratleda tegevuskava. Kõike peab läbima õiglus ja õilsus.

See on mõtete puhastumise päev, aeg selgelt näha perspektiive ja teada, mille eest võidelda, kuhu minna st teadvuses peab olema täielik selgus ja arusaam. Hea aeg inimestega suhtlemiseks, reisimiseks, sõitudeks, teiste aitamiseks. Ei tohi keelduda abipalvetest.

Tuleb viia oma teadmisi ja õpetust teisteni, kuid ei tohi peale suruda oma mõttelaadi. Päev on seotud ideede omandamisega, parima variandi leidmisega, uue avastamisega. Loe tarku raamatuid. Heaks märgiks on kauged külalised, ammu kaotatud sidemete taastamine.

Võitle rumalate mõtetega, katkesta mittevajalikud sidemed, vabane valedest sõpradest ja valeusust. Kõigeni tuleb jõuda oma mõistusega, eristada head ja halba. Mõtle, otsusta ise, mõistus ei tohi magada!

Hea on teha sisseoste, tegeleda kaubanduse ja rahaliste tehingutega.

Hea on laiendada kontakte ja koguda informatsiooni. Samuti on hea omandada uusi oskusi, osavust ning lihvida vilumust. Hea päev reisimiseks.

Ei tohi vaikida, valetada ega ülbitseda ega vastata küsimusele küsimusega. Tuleb olla armastusväärne.

Pole soovitav kodus midagi teha, külalisi kutsuda, pesu pesta, kodu koristada ega tulega kokku puutuda, sest täna tuli puhkab.

UNENÄOD

Unenäod on tähenduslikud. Kui nägid unes teed, reisi, puud, siis tähistab see heaolu, muutust paremusele, soovi täitumist. Unenägu, mis järgnes on kindlasti tähenduslik. Kui nägid unes, et lõikasid juukseid, küüsi või hambad kukkusid välja, nägid peeglist oma muutuvat välimust, siis tähistab see pettust. Kui nägid unes klaasnõusid ja eriti, kui need purunesid, siis on karta haigust ja pettust. Kui nägid unes surnud sugulast, siis on see hea märk, ta võtab sinuga mingil viisil ühendust.

TOIT

Ära veeda köögis aega keerukate toitude valmistamisega, söö kergeid ja lihtsaid toite: salateid, võileibu, suupisteid. Soovitav on joomist piirata. Piim ja hapupiim on hea, kuid vein pole soovitav, sest «et pea oleks selge, ära rüveta seda alkoholiga».

RIIETUS

Hea on osta ja kanda uusi rõivaid.

SOODSAD VÄRVID

Kollane, eriti särav, kanaarilinnu kollane, mis on avesta tarkuse värv. Samuti helesinine ja rohekassinine.

EBASOODSAD VÄRVID

Punane, oranž ja lilla.

11. KUU PÄEV

See on astraalse võitluse päev, millele on iseloomulik kundalini energia muundumine. See on võimsaim päev kõigi ülejäänud päevade seas. Kundalin on energia, mis juhib inimese evolutsioonilist arengut ja asub Muladhara ehk juurtšakras. Seda võib ette kujutada kui kerratõmbunud madu. Vaid väga kõrgel arenguastmel inimene on võimeline seda energiat vastu võtma teiste, kõrgemalasuvate energiakeskustega.

Meile antakse kord kuus võimalus selle energiaallikaga kokku puutuda ja seda enda jaoks transformeerida. Kes ei ole pühendatud kundalini energia transformatsiooni, peaks olema täna tagasihoidlik ja ettevaatlik, vastasel korral võib kaasneda palju ebameeldivusi.

See on võidu ja surematuse päev, sest lahkunud inimene elab edasi oma lähedaste mälus ja võimalik, et ka oma rahva ja kogu inimkonna mälus.

Tuleb olla tähelepanelik igas oma tegevuses, sest ärkavad loomingulised jõud, mida peab oskama valitseda. Tuleb puhastada aurat palvete ja maagiliste rituaalidega. Kõigeks on vaja põhjalikult ette valmistuda. Ei tohi jätta alustatut pooleli, kõik tuleb viia lõpuni. Täna kontrollitakse igasuguste plaanide ja otsuste tõesust. Inimene annaks nagu hingejõu ja aususe eksamit. Päevale on iseloomulikud arusaamatused ja konfliktid, seetõttu tuleb otsida ja leida kompromisse. Tundlikkus ja emotsionaalsus on kõrgendatud olekus. Seksuaalkontaktid ja armusuhted võivad lõppeda rämedate solvangute ja tülidega. Tuleb olla väga tähelepanelik, areneda ja võita enda pahelisus.

Sisemised reservid ilmnevad ootamatult ja muudavad meid. Ei tohi tegutseda aktiivselt, pigem valmistuda ette teiseks saamiseks, sest selleks on nõutavad professionalism, ausus ja puhtus. On oht kaotada sõbrad, samuti võib juhtuda, et tänane edu on ajutine.

Kuri liigub vabalt me ümber, seega on vastunäidustatud himu ja viha. Kui tahad edasi minna ja mitte uuele ringile sattuda, pead oskama kiiresti mõista, mis on kestev ja loov ning jätta kõik iganenu kahtlusteta maha. Võib tegelda edendusmaagiaga. Elutähtsad probleemid, mida on palju ja mis on lahendamata, tekitavad sel päeval seljavalu, samuti võib tekkida mõni selgrooviga neile, kellel ei ole kindlaid põhimõtteid.

Erilist ettevaatust terariistadega! Täna mahapillatud noad ja kahvlid ennustavad õnnetust ja näitavad, et päeva energiaid ei valitseta õigesti. Leiba oleks parem murda kui lõigata.

Ei tohi tappa mingeid putukaid, isegi mitte kärbseid, sääski ega tarakane!

Ei tohi ette võtta mingeid avantüüre, kui ei osata ette näha lõpptulemust. Tuleb teha vaid seda, mille kulgu tead lõpuni välja. Varemtehtud plaanide elluviimiseks ja kolimiseks hea päev. Kuid igas oma tegevuses tuleb olla ettevaatlik ja tähelepanelik. Kõik alustatu tuleb viia lõpule. Sel päeval neutraliseeritakse eelnevad raskete perioodide mõjud ja seepärast ootab iga järelmõeldud tegevust edu. Märgatavalt kasvavad elujõud, vitaalsus ja seksuaalne potentsiaal ja veetlus. Ei tohi end üle pingutada ega teha raskeid füüsilisi harjutusi. Võib sõita komandeeringule või pikemale reisile.

Tuleks puhastada kõiki kolme keha – astraalset energeetiliste harjutustega, mentaalset palvete ja mantrate lugemise/laulmisega, füüsilist veeprotseduuride ja nälgimisega.

Foto: Tulip

Pikemalt saad lugeda Kai Tamme raamatust «Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks» kirjastuselt Tulip. Raamatus on kolme aasta avesta kalendrid ja kõikide Päikese ja Kuu päevade selgitused ja nõuanded. Peale ülipopulaarse avesta kalendri on raamatus veel palju lisainfot, kuidas mõjutavad inimese tegevust ja tervist Kuu liikumine sodiaagimärkides ja kuufaasid. Raamatus on ära toodud ka tervendavad hingamisharjutused ja veeprotseduurid.

Raamatu «Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks» autori Kai Tammega saad kohtuda raamatu esitlusel neljapäeval, 22. novembril Viru Keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles