Milline näeb välja Bruce Willise suvila?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Willis
Bruce Willis Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Bruce Willis pani müüki talle Idaho osariigis kuuluba suvitusvilla, mille hind on 15 miljonit dollarit.

Willis ostis selle Sun Valley Flying Heart järve äärse villa 2003. aastal, edastab Daily Mail.

Kinnitamata andmetel tahab staar selle nüüd maha müüa, kuna tal ei ole aega seal olla ega seda kasutada.

Lisaks nimetatud villale on Willisel Idahos veel kinnisvara. Samuti on tal majad Californias, Montanas ja Kariibi mere saartel.

756-ruutmeetrise villa juurde kuuluvad ka külalistemaja, spa, jõusaal ja bassein.

Willis on selles Idaho majas oma sõpradele mitmel korral pidusid korraldanud.

Kui staar selle villa ostis, lasi ta seal ümberehitusi teha. Ta lasi magamis- ja vannitube juurde ehitada ning basseinikompleksi rajada.

Samuti lasi ta paigaldada tänapäevase turvasüsteemi ning ehitas maalapi ümber aia.

Willise suvila asub Sun Valley ostu- ja lõbustuskohtadest vaid paari minuti autosõidu kaugusel. Lähedale jäävad ka kaunid matka- ja mäesuusarajad.

Lisaks müüb Willis ka talle kuuluvat baari The Mint. Ta pani selle müüki juba möödunud aastal kuue miljoni dollari eest. Nüüdseks on ta hinda alandanud 4,5 miljoni dollarini.

Lisaks kinnisvaraga tegelemisele valmistub näitleja neljandat korda isaks saama. Ta naine, endine modell Emma Heming ootab nende esimest ühist last.

Bruce Willisel on endise naise Demi Moore`iga kolm tütart – 23-aastane Rumer, 20-aastane Scout ja 17-aastane Tallulah Belle.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles