Räppar Diddy kolme lapse ema suri ootamatult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Porter ja Sean Comb pojaga
Kim Porter ja Sean Comb pojaga Foto: Ed Geller / ZUMAPRESS.com

Räppar Sean Combs (49) ehk Diddy on šokeeritud endise pruudi ning laste ema Kim Porteri surma pärast. Varalahkunud naine suri südamerabanduse tagajärjel, teatab Daily Mail.

Vaid 47-aastane näitleja ja modell Kim Porter leiti neljapäeval oma kodust Los Angelese'is surnuna. Allikate sõnul sai naisele saatuslikuks südamerabandus. Kim oli vaevelnud gripi sümptomite ja kopsupõletiku käes mitu nädalat. Naise kindel surmapõhjus pole veel ametlikult kinnitatud.

Naise endine elukaaslane ja kolme lapse isa Sean oli peale uudise kuulmist täielikult laastatud. Ajakirja People allikate sõnul oli räppari suhe Kimiga väga positiivne ja soe ka peale lahkuminekut. «Nad olid väga lähedased sõbrad ja lapsevanemad, olgugi et nende romantilisest suhtest ei tulnud midagi välja. Paaril oli siiras armastus ja kiindumus teineteise suhtes.»

Paljud staarid, kaasa arvatud Rihanna, 50 Cent, Missy Elliot, Lenny Krawitz ja Wendy Williams, avaldasid sotsiaalmeedias kaastundeavaldusi.

«See on ränk. Mu süda on selle mehe pärast murtud. Me kaotasime täna tõeliselt ilusa inimese, seest ja väljast. Nii paljud on sellest puudutatud, mõned isegi ei tea miks.. Terve maailm sai õnnistatud sinu hinge võngetest. Minu sügav kaastunne neile õnnistatutele, kellel oli au tunda, kohtuda ja armastada teda,» kirjutas Rihanna Instagrami kontol.

Porter ja Diddy olid kokku-lahku suhtes aastaid ning neil on kolm last- kaksikud tüdruku Jessie James ja D'Lila (11) ning poeg Christian (20). Eelmises kooselust R&B produtsendi Al. B Sure'ga on Kimil poeg Quincy Taylor (27). Viimati nähti Kimi ja Seani koos eelmisel kuul, kui nad kogu perega Quincy filmi «The Holiday Calendar» esilinastusel käisid.

Diddy esindaja kinnitas Porteri surma ning palus privaatsust perele praegusel raskel ajal.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles