Marilyn Mansoni uus album ja veidrusi täis video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Marilyn Mansoni uuest videost
Kaader Marilyn Mansoni uuest videost Foto: Youtube

Manson on üllitamas uut albumit, ühes sellega on internetist kättesaadav ka tema uus video.

««Born Villain» on Marilyn Mansoni uue albumi nimi. Eksperimenteerides kõikvõimalikes ebatavalistes koostöödes, kohtusin Shiaga, ning veetsime pika öö minu stuudios. Pärast tema lühifilmi «Maniac» nägemist, mis on pisut inspireeritud «Man Bites Dog’ist», olin üllatunud tema lavastuslikest võimetest,» vahendab Mansoni kodulehekülg.

«Niisiis jagasin temaga ka enda lemmik inspiratsiooniallikaid kunsti- kirjanduse ja ilmselgelt filmivaldkonnast. Üllatav oli see, kuidas Shia minu maailmanägemusest aru sai ja tegi midagi, mis on ühtaegu nii austusavaldus kui mõnitus filmiajaloole. Meie kohtumisest sündis lühifilmi stsenaarium, mille treiler ka just välja tuli. Filmi vundamendiks on minu uus album, ja see on Macbethi sõnadesse pandult «täis muusikat ja raevu»,» kirjeldas maailmakuulus ja vastuoluline artist oma uue ettevõtmise sündi.

«Minu meelest oleks haigutav MGM-i lõvi poole huvitavam kui möirgav,» annab aimu Manson oma mõtteviisist.

«Küsite, miks me seda tegime? Niisama...,» kirjutab Manson oma kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles