Sina ka! Raadio 2 alustas uute räpistaaride otsinguid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 räpivõistlus "Sina ka"
R2 räpivõistlus "Sina ka" Foto: Kaarel Nõmmik

Raadio 2 eestvedamisel on alanud suur räpivõistlus «Sina ka», kuhu on oodatud osalema kõik huvilised vanusest ja taustast sõltumata.

Võistlusega «Sina ka» ärgitab Raadio 2 kõiki räpihuvilisi end proovile panema ja loominguliselt väljendama. Lugusid võivad esitada nii tuntud artistid kui ka täiesti uued tegijad, samuti ei sea võistlus piire vanuse, teemade ega keele osas.

«Räpp on vallutanud nii Eesti kui kogu maailma ja me tahaksime vahetult näha ja tunda, kuidas Eesti inimesed omakorda räpi ära vallutavad. Just sellepärast säärase väljakutsega lagedale tulimegi,» tutvustas ettevõtmist Bert Järvet, kelle pärastlõunane saade saab konkursi staabiks. «Nüüd on mõned nädalad aega, et oma lugu purki saada ja meile saata, detsembri alguses läheb otse-eetris lahti suuremat sorti kuulamispidu koos kohalike muusikakorüfeede ja võimsa auhinnakotiga,» rääkis Järvet.

«Sina ka» võistlusele saab töid esitada 3. detsembrini ja võitja selgitab välja Raadio 2 poolt kokku kutsutud žürii. Konkursi peapreemia on võimalus külastada koos kaaslasega Euroopa suurt hip-hop festivali, kuulajate lemmik saab auhinnaks neli kahepäevast passi Elvas toimuvale Eesti hip-hop festivalile koos majutusega kämpingus. Lisaks antakse välja soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku eripreemia väljapaistva sotsiaalkriitilise loo eest.

«Sina ka» räpikonkurss on inspiratsiooni saanud ETV ekraanil esmaspäeviti näidatavast noortesarjast «Miks mitte?!», mille peategelane tahab räppariks saada. Räpivõistlust toetab soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik.

Võistlusele saab lugusid esitada siin, tähtaeg on 2. detsember. Hääletamine avatakse päev hiljem ja võitjad kuulutatakse välja 13. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles