«Kohutav inimene»? Kim Kardashiani süüdistatakse 5-aastase tütre kõhnemaks Photoshoppimises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja tütar North West.
Kim Kardashian ja tütar North West. Foto: Vida Press

Tõsielustaari ja ärinaist Kim Kardashiani (37) süüdistatakse oma vanima tütre Photoshoppimises, vahendab OK! News. 

Kim Kardashian postitas Instagrami foto, millel poseerib koos oma tütre Northi (5) ja poja Saintiga (2). Pilt on tehtud nende viimase puhkuse ajal Balil.

Ent Kardashian ei osanud pilti üles laadises ettegi näha, milline torm sotsmeedias lahti läheb. Nimelt on fännid veendunud, et naine retušeeris oma 5-aastaste tütre kõhnemaks ja heledamaks. 

Kim Kardashian ja lapsed North, Chicago ja Saint.
Kim Kardashian ja lapsed North, Chicago ja Saint. Foto: Vida Press

Kuna tegemist oli algselt paparatso tehtud fotoga, võrdlesid fännid seda ning Kardashiani poolt sotsmeediasse lisatud fotot omavahel ning märkasidki nõnda, et pildid erinevad üksteisest õige pisut. 

Ent väljaandele Mail Online sõnas Kardashiani lähedane, et Kim ei ole fotode retušeerimise taga, tema lihtsalt leidis foto internetist ning postitas oma Instagrami kontole.

«Kim postitab vahel fännilehtedelt pilte ja see oli üks nendest kordadest. Paparatso tehtud pilte oli juba fännilehel muudetud,» sõnas allikas.

Kim Kardashian ja tütar North West New Yorgis. 2018.
Kim Kardashian ja tütar North West New Yorgis. 2018. Foto: DC/MPI/Capital Pictures / DC/MPI/Capital Pictures

Samuti kinnitas ta kindlameelselt, et Kim ei teeks midagi sellist mitte kunagi. «Ta ei Photoshopiks Northi ealeski peenemaks.»

Tõepoolest paistavad pildid pisut erinevat, näiteks on originaalfoto tunduvalt erksam ja neoonsetes toonides, ent Kim Kardashiani postitatud foto on kordades tuhmim. Ka on märgata, et Kardashiani tütar on tõepoolest ühel pildil kõhnem. 

VAATA PILTE SIIT!

Loomulikult vihastas see pilt aga fännid välja. «Sa Photoshopid oma tütart? Tõesti???» kommenteeris üks naise sotsmeedia jälgija.

«North on nii noor... See murrab mu südame. Ma ei Photoshopiks ealeski pilti oma tütrest. Mitte mingil juhul. Ta on täiuslik just sellisena nagu ta on. Kim on kohutav inimene,» leidis veel teinegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles