Lugeja paparatso: ostukeskuse ees hänginud Igor Mangi õnnistati hella puudutusega (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Igor Mangi juhuslik kohtumine austajaga?
Kas Igor Mangi juhuslik kohtumine austajaga? Foto: Lugeja foto

Naiste tšakrate häbematu avamise pärast pahandustesse sattunud Igor Mang hängis täna oma koeraga Tallinna kesklinnas, kaaslaseks naine punases.

Kell oli 12.30 saamas ja väljas varakevadiselt 8 kraadi sooja, kui Solarise keskusest väljunud Elu24 lugeja endast vaid meetri kaugusel kuulsat tähetarka märkas. Temaga koos oli pilkupüüdvat punast mantlit kandev naine, kel kaenla all punane mapp.

«Mõtlesin, et saadan grupivestlusesse pildi ning just sel hetkel tabas Mangi käsivart hell puudutus, ilmselt hüvastijätuks, sest peagi naine lahkus,» kirjeldas lugeja. Daam lahkus, tähetark jäi oma koeraga Solarise ette edasi-tagasi tammuma. 

ETV «Pealtnägijas» tulid mais avalikkuse ette mitu naist, kes süüdistasid Mangi nende ahistamises. «Ta krabas mind jalgevahelt,» pihtis üks ohver. Suvel keskel määras politsei tähetargale ahistamise eest karistuseks 96 euro suuruse trahvi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles