Pildid: jalkakuningas Ronaldo veetis perega luksusliku õhtu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Christiano Ronaldo nautis Londonis luksuslikku õhtut pere seltsis, viies nad ooperisse ja oma restorani Zela. 

Juventuse vutiäss Christiano Ronaldo (33), Georgina Rodriguez (24) ja nende poeg Cristiano Jr (8) nautisid perekondlikku õhtusööki restoranis Zela, mille VIP partneriks on Ronaldo koos esireketi Rafael Nadali ning Enrique Iglesiasega. Restoran on uuenduslik segu Vahemere köögist ning Jaapani tehnikatest, kirjutab The Sun.

Perekond naudib puhkust täiel rinnal, ööbides hotellis, mille eest tuleb välja käia veidi üle 10 000 euro öö eest ning keha kinnitavad nad uhkete gurmeeõhtusöökidega.

Samuti tegi Ronaldo pruudi unistused teoks, viies ta Londoni Kuninglikku Ooperisse vaatama balletti «Bajadeer». Instagrami postituses on naine tänulik: «Milline rõõm on nautida sellist vaatemängu nagu Bajadeer mu Argentiina kaasmaalase Marianela esituses. Nad panid mind seda imelist õhtut nautima. Unistused said teoks.. Aitäh, mu kallis @christiano.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles