Eesti üks vanimaid juutuubereid kiuslikest kommentaaridest: ma olen seda väga valusalt üle elanud, ma panin vahepeal isegi videod lukku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti vanim juutuuber Marju Sats on saanud positiivse tagasiside kõrvale ka palju negatiivset
Eesti vanim juutuuber Marju Sats on saanud positiivse tagasiside kõrvale ka palju negatiivset Foto: Facebook

«Ringvaade» tutvustas Eesti eakamaid juutuubereid Marju Sats ja Jaan-Eevart Nõges, kes on alates 2013. aastast postitanud ühise konto alt Youtube'i üle 140 video.

Marju Sats ütles, et kuigi vastuvõtt on üldiselt olnud hea, siis on siiski olnud ka tagasilööke. «Ma olen saanud väga valusaid lööke, aga teeme nii, et see jääb minu enda teada, ma olen seda väga valusalt üle elanud, ma panin vahepeal isegi videod lukku,» ütles ta Menu vahendusel.

Pärast seda tagasilööki ei teinud Marju Sats pikka aega ühtki videot. «Aga siis mu sõbrad ütlesid, et sa ei tohi niimoodi järgi anda, sest siis hakatakse veel rohkem kiusama,» kinnitas ta ja tõi välja, et pärast enam kiusajad tema kallale ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles