Mäletad saadet «Hirmu faktor»? No siin on põhjus, miks see eetrist maha võeti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesli sperma ja uriini joomine viis «Hirmu faktori» kiire lõpetamiseni.
Eesli sperma ja uriini joomine viis «Hirmu faktori» kiire lõpetamiseni. Foto: Kuvatõmmis

«Hirmu faktor» oli väga skandaalne saade, milles osalejad pidid raha eest tegema igasugu õuduseid ja jubedusi. Kuid ka Eesti telekanalis jooksnud sari läks ühel hetkel liiga kaugele ning saade võeti eetrist maha.

Saade alustas 2001. aastal, natuke aega pärast 11. septembri terrorirünnakut New Yorgis. Saatejuhiks oli Joe Rogan, kes kartis, et terrorirünnak võib tema saate põhja ajada, kuid nii temale kui paljudele teistele tuli üllatusena saate koheselt saabunud kiire edu.

Kuid sellele vaatamata kestis sari NBC telekanalil vaid viis hooaega, lõppedes aastal 2006.

Produtsendid aga leidsid viis aastat hiljem, et aeg oleks saade tagasi tuua. Suurema ja paremana määrati saadet taas juhtima terava keelega Joe Rogan, kes lisas saatele omaltpoolt vürtsi.

Saate «Hirmu faktor» osalejad kogemas midagi rõvedat
Saate «Hirmu faktor» osalejad kogemas midagi rõvedat Foto: Kuvatõmmis videost

Kuid, nagu hiljem selgus, siis «suurem ja parem» tähendas «roppu ja rõvedat». Taaselustatud saate jaoks filmiti üheksa episoodi, millest jõudis eetrisse vaid kaheksa. Viimane enam välja ei tulnud, kuna meediasse olid lekkinud fragmendid, mida episoodis näha saab. Üheks suuremaks murekohaks oli lõik, kus saateosalised pidid jooma metsikutes kogustes «kokteile», mis oli kokku pandud eesli spermast ja uriinist.

Joe Rogan kinnitas oma podcastis, et see segment tõesti «Hirmu faktori» põhja ajas.

Kuigi «Hirmu faktor» kolis 2017. aastal uue saatejuhi Ludacrisi eestvedamisel telekanalisse MTV, siis mitte keegi ei unusta seda, mida «originaalne» saade rahvale pakkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles