Oma viimase raha eest netipoe püsti pannud üksikema juhib nüüd miljoniäri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidepood. Pilt on illustreeriv.
Riidepood. Pilt on illustreeriv. Foto: Belousov Vitaly / COVI / Scanpix

34-aastane kolme lapse ema Beth Bartram kasutas 2011. aastal oma viimast raha, et avada Facebookis naisteriiete e-pood. Nüüdseks on sellest välja kasvanud äri, mille aastane käive on ligi 4 miljonit naela.

Inglismaal Buxtonis elav kolme lapse ema oli 2011. aastal äsja mehest lahku läinud, kui kogus kokku oma viimase raha ning algatas sellega netipoe, vahendas Mirror. Viimases hädas ostis ta saja naela eest riideid ning lootis, et müüb nädalas kümmekond kleiti. Naisel oli vaja ülal pidada kolm väikelast, kõik nooremad kui 5-aastased.

«Mood oli mulle alati huvi pakkunud, aga kuna ma ülikoolis ei käinud, arvasin, et see rong on juba ammu läinud,» rääkis Beth. «Aga kui ma äriga alustasin, olin ma kindel, et kui piisavalt palju vaeva näen, siis saan hakkama,» ütles ta.

Esmalt nägi e-poe pidamine välja nii, et õhtul, kui lapsed olid magama pandud, ronis Beth pööningule ja hakkas tellimustega tegelema. «Pööningul oli nii külm, et mul pidi talvemantel seljas olema, kui pakke kokku panin,» kirjeldas naine poe alguspäevi.

Ent Bethi pisiettevõttest kujunes välja miljoniäri. Tänaseks on naine kümne inimese tööandja ning kavatseb äriga laieneda, vahendas Manchester Evening News. Tänavuse aasta käive läheneb 4 miljonile naelale (s.o umbes 4,6 mln eurot).

Bethi riidepood Fearlesss («kartmatu») müüb riiete kõrval ka jalanõusid ja aksessuaare. Naine, kes on nüüdseks uuesti abiellunud ning on emaks ka 10-aastasele kasupojale, ütles, et valis poele sellise nime, et inspireerida teisigi sarnase saatusega emasid.

«Loodetavasti julgustab minu lugu ka neid oma unistusi teoks tegema,» ütles Beth.

Edukas ärinaine Beth Bartram näeb välja selline:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beth Bartram (@beth_bartram) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles