Kas töötajad põgenevad prints Harry ja hertsoginna Meghani juurest?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan, nende taga on Samantha Cohen
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan, nende taga on Samantha Cohen Foto: Danny Lawson / PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Harry ja ta naine, hertsoginna Meghan on lühikese aja jooksul kaotanud kolm lähimat töötajat, kes lahkusid nende teenistusest omal soovil.

Hiljuti ütles koha üles hertsoginna Meghani erasekretär, keda avalikkus teab vaid ta eesnime Melissa järgi, teatab news.com.au.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Gareth Fuller / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kensingtoni palee siseallika teatel ei ole Harry ja Meghani kaaskonnas paljud rahul uute korraldustega, mida Meghan andnud on, kuna need on vastuolus Elizabeth II korraldustega.  

Lisaks Melissale on sel kuul lahkumas Harry ja Meghani ühine nõunik Samantha Cohen, kes on kuningliku pere heaks töötanud 20 aastat.

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan, nende taga on Samantha Cohen
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan, nende taga on Samantha Cohen Foto: Danny Lawson / PA Wire/PA Images/Scanpix

Austraaliast Brisbane’ist pärit 49-aastane Cohen on üks neist, keda kuninganna Elizabeth II väga usaldab. Cohen oli see, kes õpetas ameeriklannast näitlejannale Meghan Marklile kuue kuu jooksul enne pulma, kuidas kuninglikus peres, kuninganna juuresolekul ja avalikkuses istuda-astuda.

Cohen kolis pärast Harry ja Meghani abiellumist selle aasta mais Buckinghami paleest Kensingtoni paleesse, et vastabiellunutele abiks olla.

Cohen alustas oma karjääri Buckinghami palee pressiosakonnas, kuid üsna kiiresti sai temast Elizabethi II erasekreträr. Veel ei ole selge, mida Cohen edasi teeb. 

Harry ja Meghani teenistusest lahkus novembri alguses ka Harry paremaks käeks olnud nõunik Edward Lane Fox, kes oli selles ametis 15 aastat.

Allika sõnul levivad jutud, et Harry ja Meghani majapidamisest tahavad lahkuda veel mõned töötajad.

«Kui lahkub üks töötaja, ei tekita see suuri probleeme, kuid kui kaotada peaaegu korraga kolm, siis võib raskeks minna. Tundub, et töötajad ei ole Harry ja Meghani majapidamise ja uute korraldustega rahul. Nad nagu põgeneksid sealt,» teatas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles