Video: metsapõleng võttis Gerard Butleri Malibu kodu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Butler 22. oktoobril 2018 New Yorgis
Gerard Butler 22. oktoobril 2018 New Yorgis Foto: Diego Corredor/MPI/Capital Pictures/Scanpix

USAs Californias möllavad metsa- ja maastikupõlengud, mille tõttu on evakueeritud umbes 300 000 inimest ning hävinenud on sadu maju ja autosid.

California lõunaosas Malibus jäi oma villast ilma 48-aastane šoti näitleja Gerard Butler, kes oli põlengu tekkimise ajal New Yorgis, kuid lendas kiiresti Californiasse, teatab thesun.co.uk.

Gerard Butler 8. juunil 2014 Los Angeleses
Gerard Butler 8. juunil 2014 Los Angeleses Foto: GUS RUELAS / REUTERS/Scanpix

«Läksin Malibusse ja leidsin oma maja maha põlenuna. See vaatepilt, mis avanes oli kohutav. California põleb ja veel ei ole sellele suudetud piiri panna. Olen mõtetes tuletõrjujatega, kes teevad rasket tööd ja päästavad elusid. Kutsun kõiki üles aitama tuletõrjujaid, tehes neile rahalisi annetusi ja varustades neid kõige vajalikuga,» sõnas staar.

Butleril on veel kinnisvara nii Californias, New Yorgis kui Šotimaal.

Kinnitamata andmetel on Butleri vara suurus 50 miljonit dollarit. Ta on mänginud kassahittides «300», «The Bounty Hunter», «The Ugly Truth», « Lara Croft Tomb Rider: The Cradle of Life» ja «Tomorrow Never Dies».

Gerard Butler Sparta kuninga Leonidase rollis filmis «300»
Gerard Butler Sparta kuninga Leonidase rollis filmis «300» Foto: Personalities / ©TopFoto/Scanpix

Los Angelese maakonna tuletõrjejuht Daryl Osby sõnas, et praegne põleng on viimaste aastate põlengutest kõige karmim ning isegi pikaajalise kogemusega tuletõrjujad ei ole varem millegi sellisega silmitsi seisnud.

Põleng California põhjaosas Paradise'is
Põleng California põhjaosas Paradise'is Foto: Stephen Lam / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles