Video: Aerosmithi kitarrist Joe Perry varises kokku ja ta viidi haiglasse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Perry augustis 2018 New Yorgis Rockefelleri keskuses enne kanali NBC saadet «Today», kus ta oli külaliseks
Joe Perry augustis 2018 New Yorgis Rockefelleri keskuses enne kanali NBC saadet «Today», kus ta oli külaliseks Foto: ANGELA WEISS / AFP/Scanpix

USA rokkansambli Aerosmith kitarrist Joe Perry esines 10. novembril New Yorgis Madison Square Gardeni kontserdihallis, kus tal tekkis terviseprobleem.

Tmz.com teatel oli 68-aastane Perry kandnud ette pala «Walk This Way» ja lahkus lavalt, kuid kaugele ta ei jõudnud, sest varises peaaegu kohe kokku.

Joe Perry esinemas 22. juunil 2018 Prantsusmaal Clissonis helfesti muusikafestivalil
Joe Perry esinemas 22. juunil 2018 Prantsusmaal Clissonis helfesti muusikafestivalil Foto: LOIC VENANCE / AFP/Scanpix

Kohal olnute sõnul hakkas muusik näost siniseks minema.

Lava taga olnud parameedikud andsid staarile hapnikku ning kuna ta seisund ei paranenud, viidi ta haiglasse.

Kontserdi korraldajad kinnitasid, et Perryl tekkisid pärast lavalt lahkumist hingamisraskused ja ta seisund on kriitiline. 

11. novembril New Yorgis toimuma pidanud teine esinemine jäeti ära.

Aerosmith sai alguse 1970. aastal Massachusettsis Bostonis kus Steven Tyler pani mitme teise bändi muusikutest kokku  uue ansambli. Nende läbimurre tuli 1972. aastal, mil nad said oma esimese plaadistuslepingu ja juba 1975. aastal esinesid nad kontsertidel, kus neid kuulas 80 000 – 100 000 inimest.

Aerosmith paremalt alates: Joe Perry, Steven Tyler,Joey Kramer, Tom Hamilton ja Brad Whitford MTV videomuusika auhindade jagamisel 2018
Aerosmith paremalt alates: Joe Perry, Steven Tyler,Joey Kramer, Tom Hamilton ja Brad Whitford MTV videomuusika auhindade jagamisel 2018 Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles