Genka tirib lapsed ja tuntud inimesed varjatud kaamera ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«See pole lastesaade»
«See pole lastesaade» Foto: TV 3

Alates 2. detsembrist jõuab TV 3 ekraanile uus telesaade «See pole lastesaade», mille saatejuhuks on Genka. Saates pannakse varjatud kaamera ette kutsutud lapsed ja tuntud inimesed.

 

Mis juhtub siis, kui lastele avaneb äkitselt uks ahvatlevasse, põnevasse ja väljakutseid täis täiskasvanute maailma? Mis toimub siis, kui kuulsused tulevad teleintervjuule ja leiavad, et küsitlejateks on ootamatult hoopis lapsed? Mis saab siis, kui tuntud inimeste närvikava pannakse proovile tavapäraseid olmesituatsioone tagurpidi pöörates?

Uues telesaates «See pole lastesaade» satuvad lapsed ootamatutesse ette valmistatud olukordadesse, leides nutikaid ja naljakaid lahendusi situatsioonidele, mis neile esmapilgul isegi keerukad võivad näida.

Samuti on igas saates persooniintervjuu sel ajahetkel Eesti igapäevaelu olulisemate prominentidega, kusjuures üllatajaks osutub intervjuu läbiviija, kes pole harjumuspärane täiskasvanud saatejuht, vaid spetsiaalse ettevalmistuse saanud laps.

Igas saates pannakse üks oluline persoon ka eriliselt proovile, näha saab, kuidas inimeste käitumine muutub, kui tavasituatsioonis kontroll käest libisema kipub.

Igas saates püstitab saatejuht Genka uued põnevad ülesanded, mida saatekülalistest lapsed või kuulsused lahendama peavad.

Varjatud kaameratega filmitud erinevad situatsioonid näitavad laste ning täiskasvanute loovust ja leidlikkust ootamatute olukordade lahendamisel. Televaataja kaasatakse ka televisiooni köögipoolele, võtteplatsile- selgitatakse lahti ülesannete olemus ning näidatakse ka saatemeeskonna ettevalmistustöid ning varjatud kaamerate asukohti.

«See pole lastesaade» keskendub laste ja täiskasvanute kahe kohati üsna vastandliku maailma kokkupuutele, aitab väikestel ja suurtel teineteisest paremini aru saada ning näitab, et mõlemal poolel on teineteiselt nii mõndagi õppida.

Sarjas osalevate staaride reas on näiteks Pille Minev, Alari Kivisaar, Igor Gräzin, Lauri Pedaja, Mari-Leen Kaselaan, Hardi Volmer, Koit Toome, Kaire Vilgats, Evelyn Sepp, Silver Laas, Anna-Maria Veidemann-Makko, Ženja Fokin jpt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles