Kas depressioon kallal? Maire Aunaste tunneb end üksikuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine «Reisile sinuga» saatejuht Maire Aunaste tunneb end üksikuna.
Endine «Reisile sinuga» saatejuht Maire Aunaste tunneb end üksikuna. Foto: Madis Sinivee

Riigikogu liige ja endine telesaatejuht Maire Aunaste tunnistas, et kuigi ta tunneb end üksikuna, siis suudab ta ka üksi hakkama saada.

Maire Aunaste kirjutas Facebooki: «Kui inimene öösel pärast kella 3 endast pildi teeb ja selle ka FBi oma uueks näopildiks paneb, on tal raudselt diagnoos: üksindus või väga üksindus. Aga luban: retsepti ma ei vaja! Tahtsin öelda, et ka ÜKSI saab olemas olla.»

Maire Aunaste muutis öösel Facebooki profiilipilti ja pani asemele selle udukogu.

Maire Aunaste uus Facebooki profiilipilt.
Maire Aunaste uus Facebooki profiilipilt. Foto: Facebook

Maire Aunaste on olnud kolmel korral abielus, kuid praegu on ta vallaline. Tal on täiskasvanud tütar Elis Aunaste, kes töötab ajakirjanikuna. Saatuse irooniana läks Elis sel aastal lahku oma laste isast, kellega ta ei suutnud luua suhet, mis oleks võinud aastateks kestma jääda.

Elise isaks on Tiit Aunaste, kes on endine kirjastuse Koolibri tehnikadirektor.

Maire abiellus 1997. aastal endast kuusteist ja pool aastat noorema Indrek Sahaga, kellega ta kohtus saate «Reisile sinuga» tegemise ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles