Pildid: Põhja-Tallinna valitsuses töötav eestlanna valiti rahvusvahelisel iluduskonkursil planeedi ilusamate naiste sekka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bulgaarias toimus äsja rahvusvaheline abielunaiste iluduskonkurss Mrs Planet 2018. Baltikumi esindanud Triin Lindau pälvis sel konkursil tiitli «Mrs Planet 2018 Top Model». Vaata piltidelt, milline võistlus välja nägi!

2.–8. novembril toimus Bulgaarias Sofias ja Velingradis prestiižikas rahvusvaheline iludusvõistlus Mrs. Planet 2018. Konkursi peavõidule pretendeeris 12 abielus naist vanuses 30–50 aastat kogu maailmast. Baltikumi esindas Missis Planet Baltikum 2018 tiitliga pärjatud Triin Lindau, kes pälvis tiitli «Mrs Planet 2018 Top Model». Peatiitel ja kroon läksid sel aastal Gruusia esindajale ning teine kroon Ukraina iluduskuningannale.

Triin jäi oma esinemisega rahule ning tõdes, et sai konkursilt uut enesekindlust. «Tundsin end laval staarina ning kavatsen seda hoiakut säilitada,» rääkis ta. Kuigi võistlus pakkus huvitavaid elamusi, pole iluduskuninganna elu mingi meelakkumine. «Rahvusvahelisel konkursil osalemine on vastutusrikas ja moraalselt väga raske,» tunnistas Triin, ehkki lisas, et konkursil oli igati toetav ja sõbralik õhkkond.

38-aastase iluduskuninganna põhitöö on aga hoopis teises vallas, nimelt töötab ta Põhja-Tallinna linnaosavalitsuses terviseedenduse peaspetsialistina. Tema missioon on parandada inimeste tervist ning luua keskkond, kus oleks lihtne teha tervislikke valikuid. Lisaks juhendab naisterahvas eakate kepikõnnitreeninguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles