Lustakas klõps: rahvusringhäälingu meesreporteritest said «sassis päeva» puhul naised!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe organisatsiooni peale said uue tööposti üle 60 inimese, nende seas spordireporter Alvar Tiisler ja «Ringvaate» reporter Jüri Muttika.
Kahe organisatsiooni peale said uue tööposti üle 60 inimese, nende seas spordireporter Alvar Tiisler ja «Ringvaate» reporter Jüri Muttika. Foto: Facebook / ERR Menu

Täna vahetasid rahvusooper Estonia ja Eesti rahvusringhäälingu töötajad terveks päevaks oma ametid. Kahe organisatsiooni peale said üheks päevaks uue tööposti üle 60 inimese, nende seas ka spordireporter Alvar Tiisler ja «Ringvaate» reporter Jüri Muttika.

Kuigi ERRis on nn sassis töötajate päeva korraldatud juba kuus aastat, on tänavu esimene kord, kui kampa on võetud ka Estonia teater. «Sassis päeva» puhuks võtsid rahvusringhäälingu reporterid Alvar Tiisler ja Jüri Muttika ette tee rahvusooper Estoniasse, kus mehed riietati naisterõivaisse.

Vaata meeleolukat pilti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles