Palju õnne! Eesti juurtega näitlejanna Mena Suvari abiellus kolmandat korda (1)

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mena Suvari pruudina filmis «Jutud käivad» (Romor Has It, 2005)
Mena Suvari pruudina filmis «Jutud käivad» (Romor Has It, 2005) Foto: Warner Bros / Scanpix

Isa poolt eesti verd 39-aastane Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari andis kolmandat korda abieluvande. Ehk selleks korraks jäädavalt?

Naine avalikustas, et on taaskord abielunaine, oktoobri lõpus Beverly Hillsis toimunud Last Chance For Animals loomade heategevusüritusel, vahendab Us Weekly. Mõne aja eest Eesti karusnahakasvatuse osas ka Jüri Ratase poole pöördnud loomakaitse aktivistist näitlejanna, kes sai pea 20 aasta eest kuulsaks filmis «Tabamata ilu», kinnitas ajakirjale, et pulmad peeti väga privaatselt ning ainult kõige lähedasemate seltsis. Millal täpsemalt, ta ei avaldanud, aga Instagramis leidub üks augustikuine postitus, kus paar üleni valges metsa vahel jalutab.

«Kolm on kohtu seadus. Ma olen ja me oleme väga õnnelikud. Pärast kõiki neid aastaid on hea olla lõpuks stabiilses suhtes,» sõnas ta. Küsimusele, kas plaanis on ka pisipere, vastas Suvari salapäraselt: «Võibolla. Mul on veel mõned aastad aega. Eks seda näha ole!»

Suvari väljavalituks on filmitööstuse tootmise poolel tegutsev kanadalasest noorhärra Michael Hope, kellega Suvari kohtus 2016. aastal Hallmarki filmi «I'll Be Home For Christmas» võtetel, mille kunstilises osakonnas Hope töötas. «Ta on viisakas, hooliv, täielik vana kooli mees. Kus selline küll järsku välja ilmus?» on Suvari mehest vaimustuses. 

Varasemalt on Suvari olnud abielus kaks korda: aastatel 2000-2005 filmioperaator Robert Brinkmanni ning aastatel 2010-2012 kontserdipromootor Simone Sestitoga.

Mena Suvari Last Chance For Animals' heategevusüritusel 20. oktoobril 2018 Beverly Hillsis
Mena Suvari Last Chance For Animals' heategevusüritusel 20. oktoobril 2018 Beverly Hillsis Foto: Jon Kopaloff / AFP / Scanpix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever finally found us...✨

A post shared by MENA SUVARI (@menasuvari) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Hope (@mikehope__) on

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles