Kinokrüpt: Skandaalselt nilbe Liba-Jackson komöödias «Õudne film» võtab siiani naerust kangeks

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: Kaader videost

Ülimenuka nullindate õudusparoodiate sarja «Õudne film» (Scary Movie) kolmandas ja neljandas osas võeti peedistada popikuningas Michael Jacksonit, millest suutis end kinoajalukku jäädvustada eriti tugevalt just eriti naljakas stseen, kus Liba-Popikuningal tuleb Charlie Sheeniga rinda pista. 

2009. aastal meie seast lahkunud Jacksonit kehastas Edward Moss. Ka paroodias viidatakse mitmele Jacksonit kimbutanud skandaalile: pedofiiliasüüdistustele, vaevu näos püsivale ninale ning samuti veidrale olukorrale, kus ta oma vastsündinud lapse aknast välja tõstis, et teda fotograafidele näidata. 

Õudusparoodias on Michael Jackson aga mitte tema ise, vaid tulnukas, kes on saadetud Maale ringi nuhkima, kuid kes on õnnetuseks endale mitte just kõige märkamatuma kehastuse valinud. Nagu klipistki näha, siis õnnestub tulnukal sõna otseses mõttes ka nahast välja puheda. 

Michael Jackson olevat seda paroodiat väidetavalt vihanud. Ei saa vist pahaks panna, aga naerda saab küll.

Kinokrüpti rubriik toob Apollo Kinoportaali lugejateni unustamist vajavad või mäletamist väärivad hetked maailma kinoajaloost, alates aegade hämarusse vajunud huvitavatest faktidest ning lugudest kuni pööraselt naljakate või piinlike seikadeni, mis meie elusidsiiski veel vähemalt huumoriga rikastada suudavad. Kultuurihuvilisele kohustuslik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles