Aastapäev tiksub ligi: Kes on Leonardo DiCaprio nooruke armastatu Camila Morrone?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camila Morrone
Camila Morrone Foto: O'Connor / AFF/PA Images / Scanpix

Igavese poissmehe ja lugematute armusuhete poolest skandaalne hurmur Leonardo DiCaprio on leidnud uue armastuse, kellega peatselt tervelt aastapikkune suhe täis tiksub. Kes on tema uus väljavalitu?

Camila Morrone sündis 16. juunil 1997 ehk siis umbes ajal, mil «Titanicut» monteeriti.

21-aastane Morrone on Argentina päritolu ameeriklanna, kes on sündinud Buenos Aireses, aga üles kasvanud Los Angeleses. Tema kasuisa on näitleja Al Pacino, kes on tema 42-aastase näitlejannast ema Lucila Solá elukaaslane aastast 2009 (kuigi hiljutised uudised väidavat lahkuminekut ning 78-aastase Pacino suhet 39-aastase Iisraeli laulja Meital Dohaniga).

Tema isa on näitleja Maximo Morrone, kes on muuhulgas üles astunud «CSI Miami» sarjas. Vanemad lahutasid, kui neiu oli 9-aastane. Tal on ka väike vend, kelle nimi on Sky Morrone.

Morrone lõpetas Beverly Hillsi keskkooli ning tegutseb modelli ja näitlejana. Modellinduses on teda saatnud edu juba Victoria's Secreti ning Moschino moelavadele, kinomaailmas aga on ta teinud oma esimesed rollid James Franco filmides.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fashion week really got to me

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on


Viimasel ajal on neiust saanud, eriti seoses tema uue armusuhtega, sotsiaalmeediastaar, keda on võetud suurimate meediastaaride ehk Kylie ja Kendall Jenneri, Bella ja Gigi Hadidi ning Emily Ratajkowski siseringi.

Ta tegeleb ka elustiiliblogindusega, keskendudes ilu- ja moeteemadele, aga ka reisidele, toidule ning kodusisustusele.

Suhe täna, 11. novembril 44-aastaseks saanud Leonardo DiCaprioga tuli avalikkuse ette aprillis 2018, kui paari nähti Argentinas koos poodlemas. Tagantjärele aga olla noored teineteist leidnud juba läinud aasta detsembris ning tähistavad peagi tervelt aastapikkust suhet. Selle aja jooksul on paar ühiselt väisanud paljusid Hollywoodi olulisi seltskonnaüritusi, ehkki suure suuga pole kumbki suhtest (ilmselt kokkuleppeliselt) rääkinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelato happy face

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on


Leonardo DiCaprio puhul ei ole suhted endast palju nooremate naistega (loe: ainult supermodellidega) ammu enam üllatuseks. Veelgi enam: näib, et DiCaprio naised jäävad alati samavanuseks (umbes 20-25) ning ka Morrone pole selles plaanis just üllatuslik valik. Küll aga tuleb tunnistada, et aastad DiCapriole eriti liiga teinud ei ole ning esimene Oscargi tuli alles hiljuti. Ehk jääb see suhe pidama?

Vaata intervjuusid Camila Morronega:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles