Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MMSi joonud pereema avameelses intervjuus: see ei ole mingi tark tilk, et näe, siin on viga - parandan ära (6)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tallinn. 9.11.2018. MMSi tarvitamine, fotolavastus.
Tallinn. 9.11.2018. MMSi tarvitamine, fotolavastus. Foto: Madis Sinivee /

Vaatamata nõiajahile, mida MMSi vastu peetakse, nõustus Elu24-ga rääkima naisterahvas, kes ise seda tarbinud ning ei eita selle kasutamist ka tulevikus. Kuna Elu24 ei soovi, et ta satuks avalikkuse põlu alla, jätame tema isiku enda teada.

«MMS pole ime, see on vahend, millega soovivad rida šarlatane kas mõjukaks või rikkaks saada,» on Tartu Kliinikumi EMO juht Kuido Nõmm veendunud. Elu24-ga rääkima soostunud naine väidab oma kogemuse põhjal aga vastupidist: ravis ta ju terveks oma väljaväänatud jala, sai jagu hambavalust ning isegi üleüldine olemine muutus kergemaks.  «See ei ole mingi mürk ja see ei ole mingi torusiil,» on tema kindel arvamus.

Kirjelda palun, mis maitse MMSil on?

See on sellise teravama maitsega, ei ole otseselt kibe, aga ega see nüüd mingi maasikamaitseline ka pole. Maitse oleneb muidugi ka sellest, kui kange lahuse sa teed.

Tagasi üles