Kristiina Heinmets-Aigro kandideerib Keskerakonna nimekirjas riigikokku (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt.
Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Endine telesaatejuht ja produtsent Kristiina Heinmets-Aigro kandideerib Keskerakonna nimekirjas Harju- ja Raplamaal riigikogusse.

Kristiina Heinmets-Aigro on Keskerakonda kuulunud 1998. aastast, kuid kandideerib riigikogu valimistel esmakordselt. Otsus sündis Keskerakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase kutsel, edastas erakonna pressiesindaja. 

Peaminister Jüri Ratase sõnul on Kristiina Heinmets-Aigro ennast tõestanud meediatöös ja moemaailmas ja seejuures tundnud alati huvi poliitika vastu. «Oleme Kristiinaga väga tihti Eesti elu ja inimeste heaolu teemal mõtteid vahetanud,» ütles Ratas. «Tal on väga tugev sotsiaalne närv ning õiglustunne, mis on poliitikas ja elus laiemalt väga olulised omadused. Samuti on ta ise suutnud edukalt ühildada töö- ja pereelu ning seista seejuures vabatahtlikuna lasterikaste perede eest,» kommenteeris Ratas. «Seetõttu olen väga õnnelik, et Kristiina Heinmets-Aigro võttis vastu mu ettepaneku kandideerida riigikogusse, kus ta soovib seista õiglasema ja kaasavama ühiskonna eest.»

Loe pikemalt Postimehest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles