Galerii: Pakistanis päästeti kaevu kukkunud nelja-aastase poisi elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval kukkus Pakistanis nelja-aastane poiss kuue meetri sügavusse kaevu, kus poiss veetis neli rasket tundi.

Muhammad Adeeb on nelja-aastane poiss, kes mängis oma kodutänaval palli, kui see ühel momendil temast liiga kaugele veeres. Väike poiss jooksis pallile järgi, et oma lõbusat mängu jätakata, kuid kukkus siis kuue meetri sügavusse ja 25 cm laiusesse auku. 

Abeebi sugulane Usama, kes on samuti nelja-aastane, nägi, kuidas kallis sugulane kaevu kukkus, ning tormas kohe abi järele. Vaid mõne hetkega jooksis kohale terve hulk rahvast, kes tahtsid poisile abikäe ulatada, kuid nad ei saanud seda esimese hooga teha, kuna kaevu ava oli liiga kitsas.

Kohe helistati hädaabisse, kes kõnele ka reageeris, kuid kuna linn asub sügaval sisemaal, siis võttis sinna jõudmine kolm tundi aega. Kui aga päästerühm kohale jõudis, siis valmistati plasttorust ning köiest vahend, millega poiss päästa.

Rahva pilgud olid kaevu ümber toimuvale fikseeritud, kui köie otsa seotud plasttoru auku visati. Mõne piinava hetke järel kõlas vali hõiskamine, kui Adeeb august välja tõmmati, ja poiss jooksis kohe end päästnud kangelase käte vahele.

Adeebi isa, Muhammad Noman, kellele rääkis pojaga juhtunust tema naaber, sõnas, et poja sellises olukorras nägemine oli vaimselt tappev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles