Seiklus paljastatud! Kertu Jukkum pühib kodumaa tolmu jalge alt, et täita oma eluunistus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia meelelahutusportaalide juht Kertu Jukkum abiellub!
Eesti Meedia meelelahutusportaalide juht Kertu Jukkum abiellub! Foto: Marko Söönurm

Eelmisel nädalal kirjutas Elu24, et Kertu Jukkum müüb oma neljarattalist - kõik see aga lubadusega, et avaldame peagi suure-suure seikluse, mis automüügi taga peitub! Nüüd on see aeg käes.

«Elu on liiga lühike, et jätta unistused täitumata, mõtlen ma ikka,» sõnab Elu24 peatoimetaja Jukkum. «Seljakotiga Ladina-Ameerika riikides ringi rändamine on üks mu eluunistusi, mille nüüd ette võtan.»

Ta räägib, et kui suure osa sellest kolmest ja poolest kuust püüab kohalolekukunsti õppida ja hommikul ärgates otsustada, kuhu suunduda, siis mäevallutus 6960 meetri kõrguse Aconcagua tippu algab detsembri teises pooles.

«Jõulud veedame poolel teel tippu ümbritsetuna võhivõõrastest ja kui ilmaga veab, võtame uue aasta vastu mäe tipust maailma ilusaimat päikesetõusu nautides. Seejärel ootavad Antarktika ja pingviinid. Buenos Airesesse ringiga tagasi jõudes on ainult üks kohustus - saada selgeks tango!»

«Seejärel oleme valmis naasma kodumaale ning jätkama kõigega, mis pooleli jäi. Põnevamatest sündmustest Ladina-Ameerikas kuulevad kindlasti ka Elu24 lugejad,» lubab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles