Püstihullus komöödias «Holmes ja Watson» pöörab kuulus detektiividuo peast päris ära

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Holmes ja Watson»
«Holmes ja Watson» Foto: Columbia Pictures Corporation

2008. aasta hittkomöödias «Kasuvennad» tandemina üles astunud hullupööra naljakad mehed Will Ferrell ja John C. Reilly naasevad ekraanile maailma parima detektiivi ja tema ustava biograafi rollides filmis «Holmes ja Watson».

Sherlock Holmes ja dr. Watson pole ei tele- ega kinoekraanil tundmatud tegelased, ent päris sääraseid karakterikangastusi pole siiani veel nähtud. Nii nagu käpardspioon Johnny English suundub missioonile igasuguse aimduseta, mismoodi end eluohtlikest olukordadest välja vingerdada (ent õnnekombel läheb hästi), osutub see krimiklassikaduo uues komöödias tohlakamatena kui keegi neid ealeski suudaks ette kujutada ning tulemus on pööraselt naljakas.

Etan Coheni («Mehed mustas 3») lavastatud komöödia põhineb USA huumorisaate «Saturday Night Live» sketšil, milles Will Ferrell mängis:



Filmis teevad kaasa teisedki suurepärased nätieljad, esmajoones Hugh Laurie ja Ralph Fiennes, samuti Pam Ferris ja Rebecca Hall. 

Apollo Kinodes alates 28. detsembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles