Plahvatuslik kõlakas: kiidetud narkosari «Halvale teele» vändatakse filmiks?

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Paul ja Bryan Cranston sarjas «Halvale teele» (Breaking Bad)
Aaron Paul ja Bryan Cranston sarjas «Halvale teele» (Breaking Bad) Foto: AMC

«Halvale teele» (Breaking Bad) autor Vince Gilligan töötab sarja põhjal valmiva filmi kallal, teatavad filmitööstuse siseringiallikad rääkida.

The Hollywood Reporter kirjutab, et kuigi jutt liigub, et tulemas on kahe tunni pikkune n-ö uus peatükk, siis kuna ei Gilligan ega Sony Pictures Television aegsasti väljaande arupärimistele ei vastanud, siis pole veel teada, kas film tuleb kinodesse või suunatakse mõnda telekanalisse või voogteenusesse. Väljaanne nimetab veel terve rea asju, mida teada pole: näitlejad, filmi sisu, täpne seos seriaali tegelastega. Küll aga olevat allikad kindlad, et filmiprojekti, mille tööpealkirjaks on «Greenbier», tegevus toimub kuskil «Halvale teele» maailmas. Jämedalt on teada, et filmi tegevus keskendub mehele, kes röövitakse, ning kes püüab vabadusse pääseda. Tuleb see siis (mõne karakteri põhine, nagu oli samade sarjategijate «Better Call Saul», seriaal sarjas esinevast nurgajuristist, mis varsti viienda hooaja saab) eellugu, järellugu, mõni paralleellugu või midagi hoopis muud, saame varsti teada.

Stsenaristiks olla Gilligan, kes on ilmselt taas ka produtsendiks ja võimalik, et hõivab ka režissööritooli. Produtsentidena tegevat kaasa ka «Better Call Saul» tegijad Mark Johnson ja Melissa Bernstein.

«Greenbrieri» võtted algavad juba novembrikuus New Mexico kõrbes, mida kinnitas ka osariigi filmiamet. 

Filmi näol on ilmselt tegu Gilligani esimese tööga, mis valmib tema kolmeaastase lepingu raames Sony'ga, mille eest maksti mehele tänavu juulikuus hinnaguliselt 50 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles