Pagana päralt! Frenchy Morgan kandis jälle liiga väikeseid bikiine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsuse päritolu tõsielustaar ja modell Frenchy Morgan (42) möllas taas! Sel korral on ta oma keha katma valinud beebiroosad bikiinid, tõestamaks taas, et just roosa on tema lemmikvärv! 

Frenchy Morgan, kes resideerub juba pikemat aega USA-s, on tuntud ka kui Angelique «Frenchy» Morgan. Teda võib tituleerida prantsuse tõsielustaariks, näitlejaks ja (veteran)modelliks.

Kuulsaks sai ta tänu osalemisele erinevates VH1 tõsielusarjades ning briti tõsielusarjas «Celebrity Big Brother». Samuti on ta teatavaks teinud, et tema elust vädatakse tõsielusaadet «Frenchy World».

Frenchy Morganile meeldib roosat kanda ja oma keha näidata ning need viimati tehtud fotod temast on sellele väitele vaid kinnituseks! Vaata pilte meie galeriist!

Mõned paljudest kordadest, mil ta on roosat kandnud:

Taas pole aimugi, mida paganat Frenchy korraldab - seega vaatame lihtsalt pilte! (Alla 18-aastastele mitte soovitatav!)

Pildid: Frenchy'l läks vist kodust lahkumisega nii kiireks, et isegi püksilukk jäi lahti

Fotod: bikiinid, mis vaevu midagi varjavad ehk veteranmodell välgutab taas silikoonrindu

PILDID Kuhu edasi? Roosal veteranmodellil on vist ideed otsas, sest kuidas muidu tema uut pildiseeriat seletada (Alla 18-aastastele keelatud!)

Bikiinid, mis ei varjagi midagi? Võib ka nii ehk veteranmodell lööb kehavõlud letti

Tehke järgi või vaadake pealt: USA veteranmodell näitab, kuidas stiilselt autot tankida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles