«Ärapanijat» ootab «Kuuuurija» saatus? Produtsendid tahavad huumorisaate nime registreerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanijad Mart Juur ja Peeter Oja naerutasid aasta viimasel päeval rahvast julgete sketšidega
Ärapanijad Mart Juur ja Peeter Oja naerutasid aasta viimasel päeval rahvast julgete sketšidega Foto: Ülo Josing / ERR

Patendiametisse on tehtud taotlus registreerimaks «Ärapanija» nimi kaubamärgina. Kas see on juhus, et selline samm tehti vaid mõned kuud pärast seda, kui selgus, et vandeadvokaat Maksim Greinoman tahab endale saada Katrin Lusti juhitud «Kuuuurija» nime?

Elu24 küsis «Ärapanija» produtsendilt Olavi Paidelt, kas nad ennetavad kaubamärgi registreerimisega Katrin Lustile tekkinud probleeme?

«Kuuuurija» peab võib-olla tulevikus nime vahetama, sest neil ei pruugi siis enam olla õigust saadet praeguse nimega kutsuda.
«Kuuuurija» peab võib-olla tulevikus nime vahetama, sest neil ei pruugi siis enam olla õigust saadet praeguse nimega kutsuda. Foto: TV3

««Ärapanija» kui telesaate kaubamärgi registreerisime esmakordselt aastaid tagasi. Kaubamärkide registreeringuid tuleb perioodiliselt uuendada ning «Ärapanija» on aegade jooksul olnud registreeritud Ruudu (taotluse teinud OÜ Ruudu Produtsendid) kaubamärgiga seotud osaühingute nimele,» selgitas Paide.

«Oleme registreerinud ka teiste meie välja töötatud originaalsete telesaadete nimesid, mille oleme välja mõelnud, nt «Faktuaalne Kaamera» ja «Laulupealinn». See on kaubamärgi loojate ja kasutajate rutiinne tegevus,» lisas Olavi Paide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles