Benedict Cumberbatch: uinakud aitavad kahe väikese lapse kõrval normaalseks jääda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: PBG / EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti staaril, Sherlock Holmesina tuntud Benedict Cumberbatchil on oma abikaasa Sophie Hunteriga kaks poega, kolmeaastane Kit ja 19-kuune Hal.

42-aastase näitleja sõnul on kahe väikese lapse isaks olemine üsna kurnav, kuna lapsed ajavad teda sageli öösel üles ning seega kasutab ta iga vaikset momenti uinakuks, teatab msn.com.

«Magan päeval siis, kui mu lapsed magavad. Ma vist läheksin hulluks, kui ma ei saaks piisavalt und. Lõunauinakud aitavad normaalseks jääda,» sõnas staar.

Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Lisaks võtab ta laste kõrvalt veel isiklikku aega, nautides näiteks vannis ligunemist ja vannitoas üksinda olemist.

«Nüüd ise isa olles saan aru, miks mu isa veetis vannitoas kaua aega. Ta sai olla üksinda, ta luges seal isegi ajalehti. Mina võtan vannituppa nutitelefoni, süle- ja tahvelarvuti, et olla eluga kursis ja teha tööd nii, et lapsed ei sega,» selgitas näitleja.

Cumberbatchi sõnul ütles mitu inimest talle enne kui ta isaks sai, et isadus mõjutab tema karjääri negatiivselt.

«Jah, vanemaks saamine mõjutab kindlasti tööd, kuid arvan, et positiivselt. Lapsed on inspiratsiooni allikas ja nad esitavad väljakutseid. Pean hakkama saama mitme asjaga, olema rööprähkleja, kuid just see on huvitav,» sõnas inglasest kuulsus.

Cumberbatchi sõnul meeldib talle olla kodune isa  ja ta ei ole end kunagi pidanud Hollywoodi kuulsuseks.

«Ma ei pea end staariks. Mul on kena naine, kaks väikest last ja paar lähedast sõpra, kes tunnevad mind läbi ja lõhki. Nad ei ole mind kunagi mingiks täheks pidanud. Olen neile tänulik selle eest, et nad oma olemasoluga tuletavad meelde, kes ma eraelus olen. Mul ei ole raske pärast suurt edu kahe jalaga maapeale jääda. Kui tagasi koju Londonisse tulen, on kõik teisiti kui avalikkuses. Armastan olla kodus ja nautida kodust elu, kuid mu amet nõuab ka punasel vaibal olemist,» nentis näitleja.  

Benedict Cumberbatch ja ta naine Sophie Hunter
Benedict Cumberbatch ja ta naine Sophie Hunter Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / Scanpix
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesina
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesina Foto: Anonymous / AP/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles