Puhka rahus! Suri tänases «Kodutunde» saates abi saanud viielapselise pere ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunne» aitab viielapselist perekonda, kelle unistus oma kodu ehitusest purunes pereema väga raske haiguse tõttu.
«Kodutunne» aitab viielapselist perekonda, kelle unistus oma kodu ehitusest purunes pereema väga raske haiguse tõttu. Foto: «Kodutunne»/Kanal 2

Täna eetris olnud saates «Kodutunne» figureerinud viielapselise pere ema lahkus raske haiguse järel meie seast. 

Kanal 2 heategevusliku dokksaate «Kodutunne» poole pöördunud viielapselise pere suurim mure oli pereema Endla tervis. Naine oli tolleks hetkeks aasta aega võidelnud kõrivähiga, kuid lootis raskes haigusest paraneda. «Tulen ikka välja, haigusele on piir peale pandud,» arvas Endla toona. Ravi naine tol hetkel enam ei saanud. «Võtan ainult maokaitse tablette,» ütles naine.

Nüüd aga teatati, et Endla suri 1. novembril raske haiguse tagajärjel. Naise lastele ja abikaasale avaldas kaastunnet «Kodutunde» produtsent Kristi Nilov. Kaastundeavaldusi on teele saatnud ka saate vaatajad.

Viljandimaal Mulgi vallas looduskaunis suvilarajoonis elaval perel oli plaan suvilatüüpi maja lõplikult aastaringseks elamiseks ümber ehitada, kuid see jäi pereema raske diagnoosi tõttu katki. Selleks «Kodutunde» meeskond appi kutsutigi. «Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab,» ütles alati lootusrikas ja südikas Endla nende pere motoks.

Suve hakul filmitud saates rääkis Endla, et jaanipäeval saab vähiravi algusest juba aasta. Viielapselise pere noorim laps on vaid 3aastane.

Vaata tänase saate treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles