Fännid, rõõmustage: menubänd Spice Girls taasühineb ja läheb tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti tüdrukutebänd Spice Girls
Briti tüdrukutebänd Spice Girls Foto: SCANPIX

Brittide üks kõigi aegade populaarsemaid kooslusi Spice Girls tuleb taas kokku. Ülimenuka tüdrukutegrupi liikmed teatasid täna sotsiaalmeedias, et võtavad järgmisel suvel ühiselt ette Suurbritannia tuuri.

1990ndatel maailmakuulsaks saanud bänd tuleb tuuri jaoks kokku koosseisus Geri Halliwell, Mel C, Mel B ja Emma Bunton. Popgrupi kõige kuulsam liige Victoria Beckham suurejoonelises kokkutulekus ei osale, ehkki Mel B hellitab veel lootusi, et tänaseks moeloojana kanda kinnitanud naine liitub nendega mõnel õhtul kasvõi külalisesinejana.

Esialgu on taasühinemiskontserdid välja kuulutatud kuueks õhtuks. Tuur algab 1. juunil Manchesteris ning jõuab lõpule kaks nädalat hiljem Londonis kuulsal Wembley staadionil.

Spice Girls oli inglise popansambel, mis sai alguse 1994. aastal. Bändi liikmete hulka kuulusid Melanie Brown («Scary Spice»), Melanie Chisholm («Sporty Spice»), Emma Bunton («Baby Spice»), Geri Halliwell («Ginger Spice») ning Victoria Beckham («Posh Spice»).

Nende 1996. aastal ilmunud lugu «Wannabe» sai ülemaailmseks hitiks, saavutades muusikaedetabelite esikoha lausa 37 riigis. Nende debüütalbum «Spice» müüs enam kui 31 miljonit koopiat ja kokku on nad müünud 85 miljonit plaati. Sellega on Spice Girls kindlustanud endale kõige populaarsema Briti muusikagrupi staatuse kohe pärast The Beatlesit.

Seekordne ühinemine ei ole tegelikult sugugi esmakordne. Bänd tegutses aastatel 1994–2000, uuesti tuldi kokku veel aastateks 2007–2008 ning viimati 2012. aastal Londoni olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles