Aasta juutuuber Andrei Zevakin ennustab: kes võidutsevad MyHits Awardsil järgmisel aastal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Saku suurhallis toimunud auhinnatseremoonial MyHits Awards valiti aasta juutuuberiks Andrei Zevakin, kellel on Youtube'is üle 116 000 jälgija.

Tänavusel MyHits Awardsi auhinnagalal Deanabanana, Hensugusta, Maria Rannaväli ning Martti Halliku ja Liina Ariadne ees aasta juutuuberiks kroonitud Andrei Zevakin ei osanud oma võitu sugugi ette näha. «Kui aus olla, siis ma hoidsin pöialt Hensugustale ja olin juba valmis plaksutama, aga tuli hoopis midagi muud,» rääkis Zevakin.

Noor andekas juutuuber ja muusikaprodutsent Andrei Zevakin on tuntust kogunud videotega, kus seostab huumori muusika ja sketšidega ning õpetab, kuidas valmis treida korralik hittlugu. «Ma arvan, et Eestis on nii, et kui teed midagi, mis on esmakordne või eriline, panevad inimesed seda tähele,» rääkis noormees, «ja kui see on eriti hästi tehtud, siis nad toetavad seda.»

Vaata videost, milliseid tulemusi ennustab noormees järgmise aasta auhindade jagamiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles