Välkarvustused: «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» pakub nii üllatuslikke pöördeid, et näitleja palub fännidel suud lukku keerata

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Redmayne filmi «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» esilinastusel Pekingis
Eddie Redmayne filmi «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» esilinastusel Pekingis Foto: THOMAS PETER / REUTERS

J.K. Rowlingu raamatul põhineva fantaasiafilmi «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» saladusid rullusid esimeste õnnelike silme ees juba lahti – vaata, millised olid muljed!

16. novembril ka Eesti kinoekraanidele jõudva filmi ootusärevus on suur, kuna tegu on järjega esimesele filmile. Lisaks teevad filmis kaasa väga head näitlejad, eesotsas Johnny Deppi, Jude Law ja Eddie Redmayne'iga. Pettumust esimesest säutsulainest ei paista, pigem hoopis vastupidi – esimesed hinded on fännidelt ja kriitikutelt suurepärased. 

«See oli parim asi kogu ajaloos!» teatab üks fänn, teine aga, et järg on isegi parem kui esimene film. Filmikriitik Scott Menzel kinnitab, et tegu on maagilise n-ö kohustusliku filmiga, millel on imelised visuaalid, kaasahaarav lugu ning sõnatuksvõttev lõpplahendus. Nii mõnigi kinoelamuse juba kätte saanud kinnitab oma säutsudes, et film lõpeb millegi väga üllatuslikuga. 

Sestap kutsub näitleja Eddie Redmayne filmi Twitteris üles kõiki kinofänne suure elevuse käigus siiski teiste kinomõnu kaitsma ning palub, et keegi filmis nähtud olulisi kohti välja ei lobiseks, utsitades sotsiaalmeedias kasutama hashtagi #ProtectTheSecrets (kaitske saladusi):

Filmistuudio Warner Bros. Pictures «Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd» on J.K. Rowlingu Wizarding World™ sarja viiest seiklusloost järjekorras teine.

Esimene film lõppes vägeva musta võluri Gellert Grindelwaldi (Johnny Depp) vahistamisega MACUSA (Ameerika Ühendriikide võlurikongressi) poolt, tänu Newt Scamanderi (Eddie Redmayne) kaasabile. Kuid nüüd on Grindelwald viinud oma ähvarduse täide ja põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani: viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore (Jude Law) abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Too annabki nõusoleku, aimamata, millised ohud ees varitsemas on. Üha enam lõhenevas võlurite maailmas kehtestatakse piire ning pannakse proovile ka lähimate sõprade ning pereliikmete ustavussidemed.

Apollo Kinodes alates 16. novembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Apollo Kinos saab uue filmi väljatuleku puhul suurel ekraanil näha taas ka esimest filmi «Fantastilised elukad ja kust neid leida».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles