«Aquamani» režissöör teatab kergendusega: sai purki see «pisike filmike», lähen nüüd pikutama

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aquamani» peaosatäitja Jason Momoa
«Aquamani» peaosatäitja Jason Momoa Foto: Joe Scarnici / AFP / Scanpix

Enne jõule kinodesse saabuv «Aquamani» film sai lõplikult purki, teatab režissöör James Wan.

«Pärast kaht aastat, mis neelasid iga mu elatud tunni, sai see väike indifilm nüüd siis valmis,» teatas režissöör James Wan oma Instagramis. «See oli koletislik ettevõtmine,» nentis ta, tänades oma tiimi, kellest osa ka postitatud pildil näha olid. Meeskond töötas lavastaja sõnul filmi kallal 7 päeva nädalas nädalate ja kuude kaupa, puhkepäevi võtmata ning tulemuseks olla ilus ja unikaalne linateos. «Film jõuab kinno 21. detsembril. Ma lähen võtan seni väga pika uinaku,» kirjutas rampväsinud lavastaja. 

Tegu on õudusfilmide tegijana, sealhulgas nii režissööri kui ka produtsendina, tuntud Wani («Saag», «Kurja kutsumine») esimese superkangelasfilmiga.

Hiljuti lasti filmist välja ülipikk, lausa 5-minutiline treiler (inglise keeles):

Peaosa ehk Aquamani kehastab vesises DC koomiksil põhinevas seikluses vägilasemõõtu Jason Momoa, kelle kanda on müütilise poolenisti inimese ja poolenisti atlantislase, kuningaks sündinud Artur Curry roll. Meest ootab ees elu suurim seiklus, mis sunnib teda leppima oma tegeliku olemusega ja avastama, kas ta ära teeninud õiguse olla vete valitseja.

Filmi saab Apollo Kinodes näha alates 21. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vaata eestikeelset treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles