Raju! Uku Suviste pääses populaarses Vene talendisaates järgmisesse vooru

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste raadios MyHits.
Uku Suviste raadios MyHits. Foto: MyHits

Muusik Uku Suviste (36) murrab taas välismaale! Sel sügisel osaleb ta rahvusvahelise telesaate «The Voice» Vene versioonis ja mis veelgi toredam, Suviste pääses menusaates järgmisesse vooru.

Lahedat uudis jagab Suviste Instagrami postituse vahendusel. Mehe sõnul on saates osalemine suur au. «Ma tahaksin eriti tänada fenomenaalset Ani Loraki ning olen põnevil ja ootan meie koostööd. Samuti olen ma tänulik Sergei Šnurovile ja kõigile oma toetajatele. Kohtume järgmises voorus,» kirjutab Suviste Instagrami postitatud video juurde.

Saates esitas Suviste Ed Sheerani lugu «Perfect». Uku etteaste ajal pöörasid oma toolid ümber kaks kohtunikku - esmalt Ani Lorak, kes on Ukraina popstaar ja kes 2008. aastal saavutas Eurovisioonil teise koha. Teisena pööras tooli ümber Sergei Šnurov, kes on Vene muusik ja ska/punk-rock-ansambli «Leningrad» endine liige. 

See tähendab saate kontekstis seda, et mõlemad kohtunikud soovisid Suvistet oma lauljate meeskonda. Pärast pikka mõtlemist valis Suviste popstaar Ani Loraki meeskonna ning jätkab saates tema juhendamise all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles