45 aastat õnnelikku abielu: loe, kui romantiliselt Michael Caine 70ndatel oma tulevase naise ära võrgutas

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kinodes jooksva tõsielulise vanurvaraste loo «Varaste kuningas» peaosas üles astuv Hollywoodi veteran Michael Caine elab juba 45 aastat õnnelikult oma abikaasa Shakiraga, kellega saadi kokku üpris romantilisel, kui mitte isegi veidi kummalisel moel. 

Michael Caine oli 1970ndate alguses juba igati imetletud ja tunnustatud näitleja, olles filmides üles astunud juba 50ndate lõpust saati ning jõudnud oma naistemehe-rolli eest «Alfies» ära teenida isegi Oscari-niminatsiooni. Päriselus aga oli menukas ekraanisangar, kel naiste tähelepanust arvatavasti puudust ei tulnud, jõudnud juba 1962. aastaks lahutada oma esimese, vaid 8 aastat vastu pidanud abielu Patricia Hainesiga, kellega neil sündis ka tütar Dominique. Kui ekskaasa leidis kärmesti uue mehe, siis elas Caine aga edasi poissmehena (kui välja arvata paar suhet, sh paar aastat pärast nende lahkuminekut The Rolling Stonesi ninamehe Mick Jaggeriga abiellunud Bianca Jaggeriga) – kuni ühe hetkeni aastal 1971, mil toona 38-aastane mees nägi Maxwelli kohvireklaami, millel poseeris keegi eksootiline noor naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles