Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Uued filmid: Sünge kinonädal! Ekraanile jõuavad natsid, zombid, terroristid, kloonid, kriisis kosmonaudid ja küberkriminaalid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
OVERLORD (2018)
Jovan Adepo
OVERLORD (2018) Jovan Adepo Foto: Capital Pictures / Scanpix

Eelolev kinonädal, mis stardib reedel, 9. novembril, pakub ennekõike rõõmu põnevuse ja action'i otsijale. Vastukaaluks jõuab aga kinodesse uus Eesti film, mis tõotab suurt edu just hoopis küpsema ja naiselikuma publiku seas. 

Uus film «Pilvede all» tegijatelt! «Õigus õnnele» lennutab kokatädi rahakotti 10 miljonit eurot

Ülimenuka naisteseriaali «Pilvede all» tegijad Toomas Kirss ja Eleonora Berg toovad ekraanile loo lihtsast kokatädist, kes ühtäkki 10 miljonit eurot võidab ning mismoodi see naise elu pea peale keerab. Humoorika filmi peaosas astub üles Eva Püssa, kõrvalosas Getter Jaani. Muusika on linateosele loonud Toomas Lunge, kelle kirjutatud verivärsket pala esitab filmis legendaarne Anne Veski, kel on filmis samuti roll kanda.

«Õigus õnnele» jõuab Apollo Kinodesse 9. novembril 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Matrixi-staar Keanu Reeves kloonib ulmeka «Replikandid» meeleheitel kangelasena uuesti elule hukkunud perekonna

Filmide «Reisijad» (Passengers) ja «Transformerid» (Transformers) produtsentide uusim ulmepõnevik «Replikandid» (Replicas) toob kinoekraanidele taas Matrixi-staari Keanu Reevesi. Reeves kehastab filmis meest, kes otsustab traagilise avarii järel illegaalselt kloonida elule oma hukkunud perekonna. Meeleheitel mehe eetiliselt küsitavast teost hargneb aga sündmuste ahel, mis eskaleerub hirmsate tagajärgedeni. 

Apollo Kinodes alates 9. novembrist 2018.

 Replicas
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Imelise muusikaga draamas «Bel Canto» satub ooperilaulja pantvangi ja peab laulma elu eest

«Bel Canto» on fantastilise muusikaga pantvangidraama, mis haarab täielikult oma pinevasse, ent samaaegselt romantilisse haardesse.

Maailmakuulus ooperilaulja satub pantvangi ning tema ülesandeks saab üliohtlikes oludes anda kontsert, mis võib päästa elusid.

Peaosades astuvad üles Oscari-võitja Julianne Moore ning Oscari-nominent Ken Watanabe. Filmi on lavastanud Paul Weitz ning heliloojaks on tunnustatud David Majzlin. 

Apollo Kinodes alates 9. novembrist 2018. 

 Bel Canto
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kiiksuga õudusmärulis «Operatsioon Overlord» sünnivad sõjalaboris võikad inimeksperimendid

Superprodutsent J.J. Abramsi uusim kiiksuga õudusmärul «Operatsioon Overlord» (Overlord) pakub ohtralt hirmujudinaid ja põnevust ning seda kõike õõvastavas ajaloolises kastmes, kus ameerika sõdurpoisid satuvad silmitsi natsidest vaenlaste ning nende zombi-armeega. Filmile on oma kiidusünad andnud koguni õuduskirjanike kuningas Stephen King isiklikult.

Apollo Kinodes alates 9. novembrist 2018.

 Overlord
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Lisbeth Salander tegutseb jälle! Sünge krimipõnevik «Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa» kõditab närve

Eesti kinoekraanidele jõuab Stieg Larssoni hinnatud «Millenniumi» raamatute sarjal põhinev uus Lohetätoveeringu-lugu «Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa» (The Girl in the Spider's Web). Peaosalist, südikat kättemaksuhimulist kaitsjat Lisbeth Salanderit kehastab Kuldgloobuse võitja Claire Foy («Kroon»), kes teeb Ryan Goslingu kõrval suurepärase rolli ka parasjagu kinodes jooksvas Kuu-missiooni filmis «Esimene inimene».

Apollo Kinodes alates 9. novembrist 2018. 

 The Girl in the Spider's Web
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Venelased viskavad ulmepõnevikus «Võõras» kosmonaut Tšapajevi universumi servale

Uus kosmoseralli ajastu on kätte jõudnud: alles lennutasid ameeriklased Ryan Goslingu Kuule, kui venelased otsustasid teha sammukese kaugemale ning läkitada oma kosmonaut ulmekas «Võõras» (Пришелец) 350 miljonit rubla eest (filmi eelarve – toim.) suisa universumi piirile. Salapärase ja paljusid küsimusi tekitavast treilerist võib järeldada, et tegevus toimub millalgi düstoopilisevõitu tulevikus, kus kosmoserännust on saanud miski meelelahutuslik telešõu. 

Apollo Kinodes alates 9. novembrist 2018. 

 Forsaken
(2018) on IMDb

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Tagasi üles