Video: «Pahad poisid» Will Smith ja Martin Lawrence rõkkavad rõõmust võmmikomöödia järje üle

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Lawrence ja Will Smith filmis «Pahad poisid» (1995).
Martin Lawrence ja Will Smith filmis «Pahad poisid» (1995). Foto: SCANPIX

Näitlejad Will Smith ja Martin Lawrence teatasid sotsiaalmeedia vahendusel, et 90ndate hittkomöödia «Pahad poisid» (Bad Boys) saab teise järje ehk kolmanda osa. Võmmiduo naaseb suurele ekraanile veidi enam kui aasta pärast, jaanuaris 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) on

Miami narkovõmmidest duo Marcus Burnetti ja Mike Lowrey kolmas action-seiklus tuleb välja 17-aastase pausi järel: «Pahad poisid 2» tuli välja 2003 ning «Pahad poisid» esimene film aastal 1995. 

Kuigi filmi esimesed kaks osa on tänaseks päevaks selgelt retro, siis on seeria kolmanda osa lavastamine usaldatud uue põlvkonna režissööride, ühiselt tegutsevate Belgia päritolu 30-aastase Adil El Arbi ning 32-aastase Bilall Fallah kätte, kes on tänavu tandemina välja tulnud lühifilmiga räppar Wiz Khalifast ning narkofilmiga «Gangsta». Samade meeste kätte on usaldatud teisegi retrofrantsiisi uustulek, nimelt Eddie Murphy legendaarne «Beverly Hillsi võmm 4», mille kohta hetkel aga peale tuleb-kinnituse muud teada pole.

«Pahade poiste» saaga saab kuuldavasti ka neljanda osa, mille režissööritoolis istub taab kahe esimese filmi lavastaja Michael Bay. 

«Pahad poisid» (1995)
«Pahad poisid» (1995) Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan
«Pahad poisid 2» (2003)
«Pahad poisid 2» (2003) Foto: imago stock&people / imago/United Archives


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles