«Pärnumaranda» esitaja Tigran: see võis olla Eesti esimene mõminaräpi lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Armeenia juurtega humorist Tigran Gevorkjan tegi eelmisel aastal koos Mattias Naaniga mõminaräpi loo «Pärnumaranda», mis kujunes suureks hitiks. Tänasel MyHits Awardsil annavad mehed üle aasta SoundCloudi räppari tiitli. Vaata videost, mida arvab Tigran Eesti mõminaräpist ja Nublu edust.

Elu24 küsimusele, kas «Pärnumaranda» ikkagi oli Eesti esimene mõminaräpi lugu, jäi Tigran esialgu vastuse võlgu. «Aga võib-olla isegi oli, enne seda ma ei olnud kuulnud küll,» rääkis mees. «Me ei teinud mõminaräppi, vaid me tegime mõminaräppi järgi,» selgitas ta.

Pärast «Pärnumaranda» läbilööki on SoundCloudi räpparid ja mõminaräpp Eestis palju populaarsust kogunud. Teiste seas on komeedina muusikaedetabelite tippu tõusnud ka räppar Nublu. «Oleme talle õla alla pannud ja toetanud, poiss on nii hästi läbi löönud,» kommenteeris Tigran endise SoundCloudi räppari suurt edu. «Kõik eestlased on niisama iga päev kadedad, võiks nüüd teistmoodi ka teha ja olla poolt,» ütles mees.

Lisaks avaldas Tigran, kes on tema jaoks Eestis kõige südamelähedasem artist ja kas hittlaulule «Pärnumaranda» võib kunagi ka järge oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles