Superstaarisaatest tuntud lauljatar proovib kätt Eesti esimese veebitelekanali saatejuhina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 6. hooaeg, Jana Liisa Johannson.
«Eesti otsib superstaari» 6. hooaeg, Jana Liisa Johannson. Foto: Erlend Štaub

Eesti esimene veebitelevisioon Tudeng TV valis castingul 30 soovija seast välja uue magasinsaate «Refleks» saatejuhid. Valitute sekka pääses ka staarisaatest tuntust kogunud lauljatar Jana Liisa Johannson.

«Tundub, et tuleb vägev saade,» ütles Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova, keda saatejuhiks kandideerijad pidid ettantud teemal intervjueerima. Samas rollis esines ka ajakirjanik Hetlin Villak, kelle sõnul tekkis tal osalejate seas oma lemmik, kes igal juhul televisioonis töötamiseks sobiks. Seejuures osutus Villaku lemmik lõpuks ka Tudeng TV meeskonna valituks.

Kõigi 30 castingule registreerunud noore seast valis Tudeng TV kuus uut saatejuhti. Nende sekka kuulub ka saate «Eesti otsib superstaari» 6. hooajas osalenud ja finaalvoorudes kuuendaks jäänud Jana Liisa Johannson. «Oma kogemustepagasi täiendamine nii ägeda tegevusega ja kollektiiviga ei saa olla muud kui ainult lust,» rääkis tulevane saatejuht ootusärevalt.

Lisaks Johannsonile asuvad uut noortele suunatud veebisaadet «Refleks» juhtima Uku Talmar, Hilary Karu, Anete Hela Pulk, Kärolin Liik ja Karl Kuusk. Viimane rääkis peale castingut, et Eesti meediamaastikul on küll olemas noortele olulisi teemasid kajastavaid saateid, kuid ei ole üht kindlat saadet, kuhu see info oleks koondatud. «Selleks, et noorteni jõuaks täisinformatsioon sellest, mida nad teada tahavad, tuleb läbi vaadata 30 erinevat saadet,» selgitas Kuusk uue saate vajalikkust.

Tudeng TV meeskonna sõnul tuli castingule kohale mitmeid tugevaid isiksusi, kelle vahel oli keeruline valikut langetada. Lõppkokkuvõttes said otsustavaks väiksed detailid.

«Kuna castingust võttis osa erakordselt palju inimesi ja meil on plaan alustada uuel aastal ka teise saateformaadi tootmist, saame kohaletulnutest ka enda järgmise saate saatejuhtide vajadused kaetud,» ütles Tudeng TV algataja Elisa Avik. Tema sõnul on Tudeng TV-ga oodatud liituma kõik need, keda seekord saatejuhiks ei valitud, kuid kes soovivad siiski oma professionaalset arengut jätkata.

Tudeng TV alustab selle aasta novembrikuus uue magasinitüüpi veebisaate «Refleks» tootmist. Meelelahutuslik otsesaade käsitleb noorele vaatajale olulisi päevakajalisi teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles