Ei ole nii! Sigma kaaperdas MyHitsi Instagrami - vaata pilte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigma võtab päevaks üle MyHitsi Instagram Story!
Sigma võtab päevaks üle MyHitsi Instagram Story! Foto: MyHits/ Instagram Story

Briti tantsumuusika lipulaev Sigma on terveks päevaks kaaperdanud MyHitsi Instagrami - vaata oma silmaga järele, mida kõike nad täna ette võtavad!

Sigma koosneb kolmest liikmest: Cameron Edwards, Joe Lenzie ja Ben Mauerhoff. Nende repertuaari kuuluvad sellised suured tantsumuusika hitid nagu «Nobody To Love», «Find Me», «Changing» jne.

Tänase hommiku veetsid nad MyHits raadios, vaata juga Instagram Story'st järele, mida nad seal korda saatsid! Jälgi Sigma tegemisi MyHitsi Instagramist SIIT!

Sigma võtab päevaks üle MyHitsi Instagram Story!
Sigma võtab päevaks üle MyHitsi Instagram Story! Foto: MyHits/ Instagram Story

Briti poisid astuvad juba sel laupäeval üles Saku Suurhallis, ent värvikireval MyHits Awardsil astub üles veel terve rida ülipopulaarseid artiste, kelle esinemisest ei tasu ilma jääda. Laval on: Getter Jaani, Iiris, Pluuto, Daniel Levi, Rozell ft Merilin Mälk, NÖEP, Púr Múdd, Jüri Poostmann ja Elina Born, Wateva ja Emili J, Metsakutsu, Maian, Winny Puhh, Lepatriinu, Uudo Sepp, Põhja-Tallinn ja Koit Toome, Genka, Sigma ja Alma! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles