Púr Múdd avaldas koostöös Andreas Poomiga uhiuue singli «Truth Is»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Púr Múdd  ja Andres Poom  avaldasid koostöös uhiuue singli «Truth Is»
Púr Múdd ja Andres Poom avaldasid koostöös uhiuue singli «Truth Is» Foto: Pùr Mùdd

«Truth Is» loo algne versioon pärineb Andreas Poomi repertuaarist, millele Púr Múdd välismaa tuuri ajal juhuslikult peale sattus - lool oli rohkelt potentsiaali ning nõnda ühine singel sündiski.

Púr Múdd tuuritas parajasti Rootsis, kui sattusid kuulama Andreas Poomi lugu. Poisid mõistisid kohe, et sellel on potentsiaali ning et sellest saaks ka Púr Múddile omase versiooni. Nad kontakteerusid Andreasega ning vahetasid ideid.

«See oli tore üllatus, kui Púr Múdd minuga ühendust võttis, et koostööd teha,» räägib Andreas. «Laulu teeb eriliseks just see, et refrääniks osutus hoopiski salm.»

Púr Múdd ja Andres Poom avaldasid koostöös uhiuue singli «Truth Is»
Púr Múdd ja Andres Poom avaldasid koostöös uhiuue singli «Truth Is» Foto: Pùr Mùdd

Oliver kirjeldab koostööd Andreasega soojade sõnade saatel: «Andreas on väga andekas noor laulja. Usun, et Eesti pole veel nii musikaalset noormeest näinud. Kindlasti murrab ta tulevikus ka välismaale.»

«Hetkel katsetame koostöövõimalusi just erinevate artistidega. Üheskoos on muusika loomise protsess nii inspireeriv kui ka nauditav, sest tekib väga palju uusi ideid, millele annab ka edaspidi keskenduda,” lisab Joonatan omalt poolt lõpetuseks.

Kuula uut singlit «Truth Is» SIIT!

Púr Múdd esineb juba homme, 3. novembril Saku Suurhallis toimuval MyHits Awardsil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles