Reklaam või anti-reklaam? Galerii naistest, kes valimiste nimel end paljaks koorisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grupp naisi kooris end paljaks ja kattis valimskaardiga oma intiimosad, et veenda inimesi USA valimistel demokraatide poolt hääletama.

Kümme naist võtsid osa vallatust fotosessioonist, lootes, et see veenab inimesi kuuendal novembril valima minema. Ja mitte lihtsalt valmima minema, vaid demokraatide poolt hääletama.

48-aastane Dawn Robertson korraldas «Grab Them By The Ballot» pildistamise naistega erinevates vanustes, suurustes, seksuaalsustest ja rassist. Tema idee on inspireeritud MeToo paljastustest ja Brett Kavanagh nominatsioonist ülemkohtusse.

Harvardi juurakooli lõpetanud Dawn leidis oma modellid, kelle hulka kuulusid transnaine, latiina, röövimise ellujääja ja rase naine, sotsiaalmeediast ja tänavalt.

Modellid Melodi Blackbird, Susan Lipkin, Gina Carerra, Tara Beach, Alexandra Martin, Nyla Smith, Gina Higgins, Courtney Blasius, transnaine, kes kasutab ainult initsiaali Z ja Dawn ise poseerisid 28. oktoobril toiminud pildistamisel, olles valimiskaardid strateegiliselt hästi oma kubeme peale pannud. Kõik nad poseerisid ka üksikpiltidel koos endale tähtsa objektiga, et näidata, kes nad päriselt on.

Värbamisfirma asutaja Dawn sõnas: «Kavanagh nomineerimine ja MeToo ja Trump on pannud naised kõikjal üles tõusma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles