Pildid ja video: milline staar muutus «Shreki» printsess Fionaks?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 31. oktoobril tähistati halloween’i, mitmetes paikades toimusid peod, millel osalejad olid kehastunud lisaks nõidadele ja vampiiridele ka tunutud anima- ja filmikangelasteks.

Tundmatuseni oli muutunud ka 45-aastane saksa päritolu supermodell Heidi Klum, keda oli New Yorgis toimunud kuulsuste halloween’i peol raske ta maskeeringu tõttu ära tunda, teatab news.com.au.

Temast oli saanud «Shreki» animafilmide printsess Fiona ja ta elukaaslane Tom Kaulitz oli Shrek.

Heidi Klum printsess Fionana ja ta mees Tom Kaulitz Shrekina
Heidi Klum printsess Fionana ja ta mees Tom Kaulitz Shrekina Foto: Evan Agostini / AP/Scanpix

Klum postitas Instagrami fotod, kuidas temast ja ta mehest järkjärgult Fiona ja Shrek said. Modelli sõnul võttis nende maskeeringu tegemine tunde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Klum on varasemate aastate halloween’il kehastunud näiteks Michael Jacksoniks, eakaks naiseks,  vampiiriks ning animakangelasteks Jessica Rabbitiks ja Betty Boopiks. Veel on ta olnud «Ahvide planeedi» üks ahvidest, inimskelett, millel on näha lihaseid, Kleopatra ja veel mitu tuntud tegelast.

«Shrek» on 2001. aastal valminud arvutianimatsioon, mis jutustab rohelisest sookollist nimega Shrek ja tema seiklustest.  2004 valmis «Shrek 2», 2007 «Shrek Kolmas» ja 2010 «Shrek nüüd ja igavesti».

Heidi Klum
Heidi Klum Foto: Xavier Collin/Image Press Agency /Scanpix

Heidi Klum (sündinud 1. juunil 1973 Saksamaal Bergisch Gladbachis) on Saksa ja USA modell, näitleja ja saatejuht. Ta on juhtinud saateid «Project Runway» ja «Germany's Next Topmodel».

Tema karjäär algas 1992, kui ta 19-aastasena Thomas Gottschalki hilisöises show’s edestas 25 000 konkurenti ja sai 300 000 USA dollari väärtusega fotomodellilepingu.

Ta elab alates 1993 USA-s ja töötas pikka aega Victoria’s Secret pesumodellina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles