VIDEOEKSKURSIOON Vaata, kuidas kerkib MyHits Awardsi megalava, kuhu majutatakse staarid ja millised üllatused veel varuks on

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3. novembril Saku Suurhallis aset leidev MyHits Awards on üritus, mille sarnast Eestis seni korraldatud veel pole. Lisaks erakordsele formaadile on oodata ka tipptasemel showd, koos suurepäraste etteastetega armastatud artistidelt. Kuid kas sellise megamöllu korraldamisega ikka õigeks ajaks valmis saadakse? Elu24 käis järgi uurimas!

MyHits Awards ühendab endast suurejoonelise auhinnagala ja Eesti suurima siseruumipeo. Lisaks tavapärastele muusikaauhindadele jagatakse üritusel esmakordselt tunnustus ka sotisaalmeedia artistidele ja sisuloojatele. Oodata on vägevaid etteasteid nii Eesti muusikamaailmast, kui ka hetkel kuumadelt maailmanimedet. MyHits Awardsi peakorraldaja Magnus Müürsepp avaldab, et oodata on erakordset lavalahendust ning seninägmata visuaalseid etteasteid artistidelt. Valmiv lava ja kohale toodud tehnika andsid aimu, kui suur möll laupäeval päriselt maha peetakse.

Vaata videost, mismoodi lavaehitus käib, kui glamuurselt majutatakse staarid ja millise näoga on tööd vihuv MyHits Awardsi korraldustiim!

Korraldusmeeskonda kuulub üle 150 pealine tiim, kes hoolitsevad nii lavataguse kui lavapealse möllu sujuva kulgemise eest. Tegemist ei ole sugugi amatööridega, vaid inimestega, kes on kokku puutunud mastaapsete ja oluliste üritustega nagu näiteks MTV Music Awards ja teised. 

Ürituse peaprodutsent Magnus Müürsepp avaldab, et kõigil õhtu jooksul üles astuvatel artistidel on varukas mitmeid trikke, mida lavameeskond tehniliselt toetab. Kindlasti soovitab ta tähelepanu pöörata NOEP-ile, kes iga järgneva esinemisega veelgi rohkem uskumatuga hakkama saab. Nii on ka sel õhtul oodata midagi seni olematut.

Õhtu üheks peaesinejaks on Soomest pärit superstaar Alma, kes juba 19-aastasena maailma suurimaid lavalaudu vallutama asus. Nii laulukirjutaja kui esinejana üliedukas artist saabub Eestisse, et esimest korda enda verivärsket lugu esitada. Loomulikult ei jää laulmata ka teised armastatud megahitid, mis neoonsete kiharatega piiga meie südametesse lennutas.

Veel tasub tähele panna Inglise elektroonilise muusika duot Sigmat. Tegemist ei saa olema tavalise DJ kontserdiga, kus artistid vaid arvuti taga näppu viibutavad ning rahvale vahel ergutuseks paar hõiget teevad. Sigma saabub Eestisse koos enda artstide ja solistidega, kes nende menulauludele oma hääle on andnud. Seega on tegemist tõelise etteastega, kus olemas inimlik energia ja element, mida toetab parim osa tehnikast ja elektroonilisest muusikast.

Eesti juurtega, aga igapäevaselt Los Angeleses lammutav duo Wateva pakub Magnus Müürsepa sõnul uskumatut ja erakordset visuaalset elamust, mis loomulikult saadetud nende rajust ja pööraseks ajavast loomingust. Getter Jaani pakub lisaks muusikale ka suurima tantsushow, millest mekki sai juba erinevatel suvel tominud festivalidel. Seekordsel ülesastumisel trumbatakse kõik senised etendused troonilt.

MyHits Awards on eriline üritus ka seetõttu, et fännidel on võimalik kohtuda oma lemmikartistide ja sotsiaalmeediastaaridega. Selleks on ette nähtud fänniala ning alates kella 18.30st saavad huvilised oma lemmikutega juttu ajada, pilti teha ning täita kõik unistused, mis seoses lemmikutega kohtumisega veel täitmata jäänud. (Nimekirja meet and greetil fännidega kohtuvatest artistidest ja lisainfot vaata SIIT). 

Kontserdil esinevad: NOËP, Getter Jaani, Jüri Pootsmann, Pur Mudd, Elina Born, Uudo Sepp, WATEVA ja Emily J, Winny Puhh, Põhja-Tallinn ja Koit Toome, Maian, Iiris, Genka, Daniel Levi, Rozell ja Merilin Mälk, Pluuto, SIGMA, ALMA ja veel!

Õhtujuhtideks on Indrek Vaheoja koos salapärase pluss ühega ning lava taga toimetavad sotsiaalmeediastaarid FitLoora ja Hensugusta ehk Laura-Liisa Leosk ja Henri Karpov. 

Viimased piletid nii kontsertalale kui fännitsooni müügil SIIN ning hoia silm peal ka ürituse Facebooki lehel, mille abil saad üritusel toimuvaga kiiresti kursis olla! Sellisest megashowst on patt ilma jääda! 3. november, laupäev, Saku Suurhall - ole kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles