Video: «Eia jõulud Tondikakul» värske treiler meelitab kinno põnevate loovihjetega

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Režissöör Anu Auna 7. detsembril kinodesse jõudev imearmas kodumaine kogupere-jõulufilm «Eia jõulud Tondikakul» sai värske treileri.

«Eia jõulud Tondikakul» on seiklusrikas laste jõulufilm 10-aastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et õige pea asub ta päästma hukule määratud põlismetsa, kokku viima kaht armastavat inimest ning lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.

Jõulufilmi peaosatäitjad on Tallinnast pärit 10-aastane Paula Rits ja 12-aastane Siim Oskar Ots. Lastest kõrvalosatäitjateks on Annabrith Heinmaa ja Marvin Inno. 

Režissöör-stsenarist Anu Auna filmis astuvad üles paljud Eesti näitlejad ja ka üks menukas laulja – lisaks lastele seiklevad kinoekraanil veel Märt Pius, Priit Pius, Priit Võigemast, Mirtel Pohla, Tambet Tuisk, Juhan Ulfsak, Meelis Räämeld, Anne Reemann ja Tõnu Oja. Näitlejadebüüdi teeb lastefilmis laulja Liis Lemsalu, kellel on filmis üks kandvamaid rolle. 

Filmi produtsendid on Maie Rosmann-Lill ja Maario Masing, operaator Heiko Sikka, loodusoperaator Ants Tammik ja kunstnik Matis Mäesalu.

EV100 puhul tehtud filmi planeeritav eelarve on ligi 1,1 miljonit eurot ning see valmib produktsioonifirmade Luxfilm ja Kinosaurus Film koostöös. 

Apollo Kinodes alates 7. detsembrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles